Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Problemy technicze

  1. #1
    Moderator Awatar Krzysztof Cieślak
    Dołączył
    03/2004
    Skąd
    Kalisz
    Posty
    8,976
    Auto
    Megane I fl 1.9 dCi

    Domyślnie Problemy technicze

    Wczoraj od 17:50 do dziś 11:30 serwis jak i forum autoGALERIA.pl była niedostępna. Była to chyba najdłuższa przerwa w dostępnie do autoGALERII i bardzo przepraszam za nią i wszelkie niedogodności związane z tym. Przyczyną było zaatakowanie jednego ze skryptu naszego forum przez bota spamującego. Dlatego o 17:50 został odcięty dostęp do domeny. O 8:15 dziś wadliwy skrypt został usunięty i po nieco 3 godzinach dostęp do domeny autogaleria.pl został przywrócony.

    Jeszcze raz przepraszamy.
    Redakcja autoGALERIA.pl

  2. #2
    Moderator Awatar daboo
    Dołączył
    10/2007
    Skąd
    w gore jade winda
    Posty
    2,452
    Auto
    Złoty pociąg

    Domyślnie

    e tam ... nie sluchajcie, po prostu chcielismy zobaczyc co sie stanie jak zbanujemy wszystkich uzytkownikow zarcik, dobrze ze juz wszystko dziala jak nalezy.
    Shadows| MotorPunk | Portfolio

    Lubię chałwę.

  3. #3
    Awatar Mario Boss
    Dołączył
    09/2007
    Skąd
    Copenhagen/Szczecin
    Posty
    2,731
    Auto
    Mazda 6 GH 2.0 / Alfa Romeo 159 Tbi Sportwagon

    Domyślnie

    Ciągle po wpisaniu postu wyskakuje komunikat : Musisz opuścić stronę" .
    Używam Firefoxa.
    Paradoks menela : Menel jedzie tramwajem i jednocześnie tramwaj jedzie menelem.

  4. #4
    Awatar gt4
    Dołączył
    04/2007
    Skąd
    Vienna, Austria
    Posty
    6,463
    Auto
    EJ9 & MX-33 1/3

    Domyślnie

    u mnie to samo (znaczy sie pytanie "czy chcesz opuscic strone" czy cos w tym stylu), strasznie denerwuje.

  5. #5
    Awatar Patryk R.
    Dołączył
    05/2010
    Skąd
    Bolesławiec
    Posty
    2,313
    Auto
    Renault Sport

    Domyślnie

    Ja miałem podobny dylemat jakiś czas temu, ale teraz czekam za każdym razem aż strona załaduje się do końca i ani razu nie miałem jeszcze tego komunikatu. Przy w miarę szybkim necie to nie jest problem, żeby chwilę poczekać, a komunikat nie denerwuje.
    Start Engine.pl - Motoryzacyjny styl życia

  6. #6

    Dołączył
    07/2011
    Skąd
    Konin
    Posty
    607
    Auto
    Renault Megane II Grandtour

    Domyślnie

    Nie wiem, czy to tylko u mnie, ale od tamtego czasu Opera ma problemy z wykrywaniem znaków.
    Samodzielnie nie potrafi rozpoznać kodowania, ale po przestawieniu ręcznie na ISO jest OK.
    W IE nie ma z tym problemu.

  7. #7
    VIP Awatar Ecnelis
    Dołączył
    01/2006
    Skąd
    Prehoryłe
    Posty
    5,581
    Auto
    Lancia κ Coupe 2.0t

    Domyślnie

    Też tak miałem - okazało się, że forum przestawiło sobie język na angielski. W panelu użytkownika zmieniłem na polski i działa.

  8. #8

    Dołączył
    07/2011
    Skąd
    Konin
    Posty
    607
    Auto
    Renault Megane II Grandtour

    Domyślnie

    Po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu już nie ma z tym problemów (miałem automatyczne logowanie).

    ----- Poprzedni post napisany o 20:21 -----

    Teraz dla odmiany nie mogę edytować postów.

  9. #9
    Awatar dani
    Dołączył
    05/2009
    Skąd
    WE / WOT
    Posty
    1,033
    Auto
    WE XXXHP

    Domyślnie

    U mnie wszystko jest w porządku. FF 6.0.2
    Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.


  10. #10

    Dołączył
    07/2011
    Skąd
    Konin
    Posty
    607
    Auto
    Renault Megane II Grandtour

    Domyślnie

    Edytowanie nie działa na Operze, na IE w większości przypadków działa, ale nie zawsze.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •