A dlaczego blacha zamalowana?![]()
No i stało się to co miało się stać - powróciłem do korzeni, do jedynej słusznej marki (przepraszam za Opla, ale wpadki się zdarzają każdemu).
Pierwsza rejestracja: 23.08.2007r.
Przebieg w chwili zakupu: 101 643 km
Silnik: 1.1 54 KM + LPG (gaz sekwencja 2900 pln na fakturze)
Wypas: szyby z prądem, wspomaganie kierownicy z funkcją CITY (po co to komu?), ABS, centralny zamek, immobiliser, 2 x airbag
Przed zakupem pojechaliśmy na ścieżkę diagnostyczną, żeby mieć pewność czy wszystko w porządku z autem. Majster nie miał się do czego przyczepić.
Jedynie czeka mnie rychła wymiana rozrządu i przy okazji uszczelniacza wału, bo lekko zapocone tam było.
Na deser fotka:
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Jak nie masz nic do powiedzenia ciekawego to zamilcz i nie spamuj, moderator od siedmiu boleści!Jak kogoś tak bardzo interesuje mój nr. rejestracyjny to mu na pw napisze, ale w internecie nie chcę podawać go do publicznej wiadomości i nie pytajcie dlaczego!!!!!!!!!!
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Ja myślę, że ta zamalowana blacha jest po tym wypowiedziach o waznym, nieważnym dowodzie rejestracyjnym itpPanda całkiem wporzo fura. Będziesz dalej woził placki?
wow, czerwone (prawie jak Ferrari) pewnie najszybsze, o czym swiadcza 54 KM na papierze, w rzeczywistosci sie pewnie zbiera jak rakieta, LPG dziala jak triple turbo z podwojnym kompresorem. gratuluje zakupu auta o ponadczasowo babskim i zarazem homoseksualnym designem.
chcialbym dostac PW z tajnym numerem rejestracyjnym, danke schön.
U nas też pizze rozwożą Pandą. Sam samochód dla mnie niewygodny. Stelaż fotela kierowcy tak ugniata mnie w plecy ( dolna belka na samym dole oparcia ), że każda podróż powyżej 20km jest niemożliwa. Uprzedzam pytanie, fotel nie jest wysiedziany bo samochód ma 98 000 km przebiegu.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Z tymi tabliczkami i jedną fotka podejrzana sprawa.
Jeśli robisz nas w bambuko to obiecuję ci osobistego tygodniowego BAN-a
PS. Nie nie nie kupuje Pandy, ten Miś w Avku to podpucha. Kupuje Golfa TDI........
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)