3 pkt. - zdjęcie 1 - za ujęcie i polskiego klasyka;
2 pkt. - zdjęcie 2 - przede wszystkim ujęcie, bo sam samochód nie powala;
1 pkt. - zdjęcie 3 - świetny samochód i aranżacja.
No to lecimy z nową edycją
- Głosujemy punktując trzy zdjęcia. Pierwsze dostaje 3 punkty. Drugie 2 punkty. Trzecie 1 punkt.
- Głosujemy na najlepsze zdjęcie, nie na fotografa i sprzęt którym zostało sfotografowane.
- Jeśli się domyślimy kto jest autorem zdjęcia, proszę zachować tą uwagę dla siebie, w innym wypadku ban na czas głosowania.
- Nie głosujemy na siebie.
- Proszę o zachowanie porządku przy punktacji. Na pierwszym miejscu proszę wpisać punkty, potem numer zdjęcia.
Przykład:
3 pkt - zdjęcie 1 - uzasadnienie
2 pkt - zdjęcie 2 - ...
1 pkt - zdjęcie 3 - ...
- Głosowanie kończę 09.10.11 o godzinie 12:13
...albo o 23:59
1
2
3
4
5
6
7
8
9
![]()
3 pkt. - zdjęcie 1 - za ujęcie i polskiego klasyka;
2 pkt. - zdjęcie 2 - przede wszystkim ujęcie, bo sam samochód nie powala;
1 pkt. - zdjęcie 3 - świetny samochód i aranżacja.
Start Engine.pl - Motoryzacyjny styl życia
3 punkty - zdjęcie nr 2
2 punkty - zdjęcie nr 8
1 punkt - zdjęcie nr 1
3 pkty - zdj. nr 1
2 pkty - zdj. nr 5
1 pkt - zdj. nr 3
Ciężko mi uzasadnić swój wybór, każde z wybranych przeze mnie zdjęć ma fajny klimat. Zdjęcie nr 1 na dodatek jest takie sentymentalne![]()
"Z poziomu standardu wybija się Ferrari. Nie ma znaczenia, czy mówimy o 430, 599, czy 612 - po prostu czuje się, że każde z nich jest czymś innym. Czymś lepszym."
J. Clarkson
3 pkty - zdj. nr 1 - poldolot, klimat, genialne
2 pkty - zdj. nr 9 - unimog, ciekawe ujecie, offrad w tle, da mi ktos kluczyki ?
1 pkt - zdj. nr 3 - muscle ^_^ i to w takiej pasujacej mi sepiopodobnej, nieprzekombinowanej kolorystyce ... gites.
Ogolnie rektywacja konkursu trzyma poziom!
3 pkt - nr 8 - efekt na pierwszy rzuta oka super. Przygladajac sie, widze kilka niefajnych detali jak czlowiek w kamizelce odbijajacy sie w lakierze, czy betonowy "klocek" przy scianie. Tak czy inaczej, polaczenie nowoczesnego Range'a z niebieska kolorystyka calosci wychodzi jest najbardziej na plus
2 pkt - nr 1 - klimat przede wszystkim wplywa pozytywnie na odbior tego zdjecia. Mgla - najs.
1 pkt - nr 5 - ciekawe miejsce. Widac tez, ze autor sie staral - nie kazdemu chce sie robic panoramy
Widze ze dolecialo troche zdjec - fajnie.
3pkt - Zdjecie nr. 1
2pkt - Zdjecie nr. 3
1pkt - Zdjecie nr. 5
3pkt- Zdjęcie nr 4. Fotka mogłaby się znaleźć w jakimś oficjalnym folderze Opla, poza tym wydaję mi się, że Insygnia pasuje właśnie do takiego otoczenia tzn. nowocześnie stylizowane auto na tle współczesnego, ciekawego budynku.
2pkt- Zdjęcie nr 8
1pkt- Zdjęcie nr 1
3pkt Zdjęcie nr 8
2pkt Zdjęcie nr 1
1pkt Zdjęcie nr 3