-
VIP
-
Najladniejsza w segmencie! Swietna jest. W Hyundaiu ladniejszy hacz, a tu kombi widac taka taktyke obrali. Bellissima, och, ach
-
Z tymi malutkimi, ściągniętymi, "ustami" i wielkimi, skośnymi, "oczami" wygląda jak postać z jakiegoś dziwnego anime, tylko dupa wielka, a to zupełnie do anime nie pasuje.
-
Wskaz ladniejsze auto w segmencie najpierw, a potem krytykuj. Tylko prosze bez Octavii, bo to autogaleria a nie cyrk.
-
Mam wrażenie, że Ceed w wersji SW wygląda bardziej oryginalnie niż hatch, który na myśl przywodzi inne modele. Tutaj ma sie wrażenia, że całość jest bardziej unikalna o ile mozna użyc takiego sformuowania, bo auto mimo wszystko nudne. Poza przodem niewiele się tu dzieje, ale chyba w tym tkwi siła.
Generalnie bardziej ciekawie dla mnie wygląda i 30 SW ale wlasnie dzięki przedniej czesci auta Ceed także robi na mnie wrażenie.
-
Nie mogę wskazać ładniejszego, mogę wskazać które mi się bardziej podoba, a to byłoby np. Megane Grandtour.
-
Innej odp sie nie spodziewalem, skoro jezdzisz Renault wiec twoja wypowiedz nie jest obiektywna.
-
Co Ty bredzisz? Astra 4 też mi się bardziej podoba, a Opla w życiu nie miałem. Cruze Kombi też bardziej mi się podoba. Poza tym nie ma czegoś takiego jak obiektywne piękno.
-
Astra sie nie umywa do tej KII. Tak krotko jest na rynku, a juz wyglada staro szczegolnie w wersji Essentia/Enjoy.
-
I jest tak ponieważ Ty tak mówisz? Dobrze wiedzieć.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów