Ass dziala na wcisniecie sprzegla, wrzucanie biegu nie ma nic do rzeczy. Fotel dla mnie moglby opuszczac sie nizej, takie spalanie to ja uzyskuje jak nie jade- normalnie na trasie to mam 8,6l
Zapraszam do lektury wakacyjnego testu Forda Focusa Kombi 1.6 EcoBoost 150 KM Trend Sport.
Następne odcinki już wkrótce.
Ass dziala na wcisniecie sprzegla, wrzucanie biegu nie ma nic do rzeczy. Fotel dla mnie moglby opuszczac sie nizej, takie spalanie to ja uzyskuje jak nie jade- normalnie na trasie to mam 8,6l
Każdy ASS działa na sprzęgło (bądź hamulec) - może faktycznie z testu może to brzmieć inaczej...
Co do spalania - ostro ciśniesz swoją Fokę. Ja w tej kwestii jeszcze nie powiedziałem ostatniego zdania, zdobywając przy okazji tytuł Eco-Speca. Ale o tym w kolejnych odcinkach...
na głównej stronie nie ma (22:22 w sobotę) linku do tego testu - cichociemny
a klikając na fotki z galerii tego testu, to okno podpisane jest skoda yeti (np. tu: http://www.autogaleria.pl/fotografie...id=53176&dd=12)
Ostatnio edytowane przez mayak ; 11-08-2012 o 21:47
Gdyż w ten sposób wyparłby jeden z linków do testu długodystanoswego Skody Yeti, dla której dział ten został specjalnie stworzony. Żaden inny test nie wisi na głównej tak długo jak link do testu Yeti. Już miałem nawet w odpowiednim dziale zaproponować zmianę nazwy portalu na skodagaleria.pl
Octavia I gen. najlepsza jest i basta!
Sugerujesz, że autogaleria faworyzuje Skode, a nie, że to po prostu błąd techniczny albo po prostu zapomniano zmienić?
Przesadzasz.
Do tej pory nie było innego testu długodystansowego więc normalne, że Yeti było cały czas na głównej. Trochę pomyślunku.
Zresztą fotografia ze stycznia sugeruje, że jednak zapomniano.
Nad wyglądem działu długiego dystansu cały czas pracujemy, borykając się z problemami technicznymi. Postanowiliśmy jednak wrzucić na stronę i na bieżąco likwidować problemy.
Co do braku informacji na stronie głównej - jak zauważyliście, okienka z odcinkami długiego dystansu pojawiają się w tym momencie losowo (po którymś odświeżeniu pojawia się także Focus). Dzisiaj poprawimy, żeby były pokazywane chronologicznie.
P.S. A doszukiwanie na siłę teorii szpiegowskich ze Skodą jest co najmniej śmieszne...![]()
A jak się sprawdzają w praktyce Driver Assistant Plus ?
150KM, niecałe 1300kg i 8.8s do setki - zadu nie urywa.