-
Najbardziej interesuje mnie w tym wszystkim opisywany efekt poprawy widoczności w trudnych warunkach atmosferycznych (zwłaszcza w deszczu czy w nocy). Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że ma to kapitalne znaczenie dla bezpieczeństwa własnego i innych użytkowników drogi. Napiszcie jakie są wasze doświadczenia z tą nanopowłoką.
-
Ja miałem nałożoną taką nanopowłokę ale kupiłem ten preparat w płynie w supermarkecie i nałożyłem sam według instrukcji z tyłu butelki. Powiem że efekt był super. Krople wody spływały z szyby (przy prędkości 60-70 km/h) mniej płynu do spryskiwaczy używałem. Więc jak na amatorskie nałożenie to byłem bardzo zadowolony. Z tym z nordglass nie miałem do czynienia ale profesjonalne to pewnie i lepsze działanie
-
czy aby na pewno taką nanopowłokę na szybę naniesiemy tak dobrze jak w sprawdzonym serwisie ?
uważam że powinno się z korzystać z doświadczonej firmy która wykonuje takie usługi.
-
dopiero tutaj się dowiedziałem że firma NORDGLASS też zakłada takie coś. Ja dla sprawdzenia kupiłem sobie taki płyn. Nałożyłem i jestem zadowolony. Jak się tylko skończy to zgłoszę się na profesjonalne nakładanie i wtedy porównam
-
Nałożyłem sobie tę nanopowłokę w nordglassie i jak dotychczas jestem zadowolony. W deszczu autentycznie pomaga. Polecam.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów