dziękuję już zaglądam :-)
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.
Bez przesady, newsy motoryzacyjne to nie newsy np. giełdowe czy walutowe, gdzie dla wielu ludzi od szybkości pojawienia się informacji zależy zysk.
Co za różnica czy o nowym aucie przeczyta się dziś czy za 2 tyg? Kwestia jakości newsa, a nie czasu jego opublikowania. Taki TopGear jest raz w roku i często test danego samochodu widzimy wiele miesięcy po jego premierze i nic się nie dzieje.
Akurat w tej branży "wyścig" jest zbędny.
W sumie racja. Po co robić "newsy" (jak sama nazwa wskazuje..), skoro można robić (jak w Top Gear), tygodniowe, albo miesięczne zestawienie nowości z ostatniego miesiąca.
Lay'S
Newsman forum Awatar Lay'S
Posty 3,876
Ja jedynie przeczytalem powyzsze, nie wymagalo to ode mnie myslenia..szybkiego tez nie (do tego nie potrzebuje szybkiego myslenia ;-)
Jezeli piszesz ze nie masz czasu i odpisujesz po 5 minutach, to faktycznie nie masz czasu, tyle zagadki .. (nadazyles?)
Ja akurat odebrałem post Lay'Sa jako pozytyw w Twoją stronę.
To przepraszam. Zła interpretacja słów![]()
MAYBACH - A Great Name. A Great Tradition
Oczywiście, że to pozytywna uwaga i odebrałeś ja w zupełnie nie pożądany sposób
Panie @kedirak, jest pewna różnica między pisaniem newsów i przegladaniem forum przez mniej niż 10 minut, często przez telefon. Nie wiem jak u innych, ale jak ja mam coś robić byle jak, to tego nie robię. Nie będę się tłumaczył dlaczego nie mam czasu w tygodniu na intensywne wyrzucanie newsów. Jeżeli to (brak wystarczającej ilości czasu) taka egzotyka dla ciebie to juz nic na to nie poradzę.