Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Problemy z dostępem do autoGALERIA.pl

  1. #11
    Awatar baczek
    Dołączył
    12/2007
    Skąd
    Zabrze
    Posty
    3,489
    Auto
    Renault Modus 1.4 16v/Laguna II ph II 2.0 16v

    Domyślnie

    Android 4.2 + chrome bez problemu. Jednak wciaz postuluje o plugin tapatalk

  2. #12
    Awatar Xerox
    Dołączył
    11/2011
    Skąd
    Wielkopolska
    Posty
    1,225
    Auto
    francuskie, amerykańskie, włoskie

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Credt Zobacz posta
    Tak z ciekawości - tylko u mnie strona była niedostępna od jakichś dwóch dni? Bo widzę, że się tu Panowie wypowiadacie, a nie do końca wiem jak.
    U mnie tez wiekszosc czasu nie dzialala strona. Czasem komunikat, ze konserwacja, czasem pokazywala sie strona nazwa.pl i zachecala do wykupienia domeny

    joker5513, chyba tylko u Ciebie

  3. #13

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Credt Zobacz posta
    Tak z ciekawości - tylko u mnie strona była niedostępna od jakichś dwóch dni?
    Cytat Zamieszczone przez Xerox Zobacz posta
    U mnie tez wiekszosc czasu nie dzialala strona. Czasem komunikat, ze konserwacja, czasem pokazywala sie strona nazwa.pl i zachecala do wykupienia domeny
    Przecież na początku tematu macie wyjaśnienie zamieszczone przez Krzysztofa - autoGALERIA zmieniła serwer, musiało to dłuższą chwilę potrwać, żeby przekopiować wszystkie bazy.

  4. #14

    Dołączył
    08/2011
    Skąd
    Poznań
    Posty
    797
    Auto
    Ford Focus 3 1.6 ecoboost

    Domyślnie

    Dokładnie, i od tego momentu stronka chodzi az miło.

  5. #15
    Awatar maxior
    Dołączył
    11/2011
    Skąd
    WAF
    Posty
    441
    Auto
    2x Range Rover Classic V8 + jakies zwykle

    Domyślnie

    Wszystko wrocilo do normalnosci ;D strona chodzi jak ta lala .

  6. #16
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Dj Brabus Zobacz posta
    Przecież na początku tematu macie wyjaśnienie zamieszczone przez Krzysztofa - autoGALERIA zmieniła serwer, musiało to dłuższą chwilę potrwać, żeby przekopiować wszystkie bazy.
    Aż tak tępy nie jestem, nie pytałbym z takiego powodu.
    Po prostu u mnie strona nadal nie działa. Teraz piszę z pracy. W domu nie bangla, po prostu się nie wczytuje ("minął czas oczekiwania" czy coś w ten deseń).
    Wyczyścić ciacha w domowej przeglądarce? Bo mówię - teraz jestem na służbowym kompie i działa. W domu niet. o_O

  7. #17
    redaktor autoGALERII Awatar Seth
    Dołączył
    04/2004
    Skąd
    Wawa: WI, WN, WPI
    Posty
    17,427
    Auto
    A4 2.0 TFSI Q

    Domyślnie

    dom Ci się zepsuł. aG śmiga wszędzie już. w domu, w pracy, na telefonie
    Jest: Audi A4 2.0 TFSI Quattro '17
    Były: Ford Granada 2.0 LX '79, Ford Sierra 1.8 LX '89, Lancia Delta 2.0 GT '93, Ford Escort Turnier 1.8TD Ghia '95, Lancia Lybra SW 2.0 LX '01, Fiat Stilo MW 1.9 JTD '04, Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance '14

  8. #18
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Czyli że muszę się przeprowadzić?
    No nic, coś wykombinuję. Chociaż jestem zaskoczony, że w domu nie działa, a w pracy tak. Nie jest to kwestia przeglądarki (w domu nie działa na Firefoksie/Operze) ani tego, że wpisuję zły adres. IP? Nie wiem. Spróbuję na innym kompie w domu.

  9. #19
    redaktor autoGALERII Awatar Seth
    Dołączył
    04/2004
    Skąd
    Wawa: WI, WN, WPI
    Posty
    17,427
    Auto
    A4 2.0 TFSI Q

    Domyślnie

    musisz
    wyczyść ciacha... może pomoże
    Jest: Audi A4 2.0 TFSI Quattro '17
    Były: Ford Granada 2.0 LX '79, Ford Sierra 1.8 LX '89, Lancia Delta 2.0 GT '93, Ford Escort Turnier 1.8TD Ghia '95, Lancia Lybra SW 2.0 LX '01, Fiat Stilo MW 1.9 JTD '04, Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance '14

  10. #20

    Domyślnie

    Zmień komputer...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •