dobry strzal - czarne blachy, pierwszy wlasciciel - dobry interesile cie kosztowal?
bezproblemowej eksploatacji zycze![]()
Z racji mojej nowej pracy (dojeżdżanie ponad 40 km do Kalisza). Postanowiłem sobie kupic takie małe, tanie w eksploatacji wozidełko.
Udało mi się kupić takie kolorowe SC.
Przebieg 131 tys, serwisowany, z wszystkimi papierami, elektryczne szyby, centralny zamek z pilotem...i jak widać, od pierwszego właściciela.
Auto bardzo ładne i zadbane na zewnątrz oraz.......bardzo zaniedbane i upi***** w środku.
Na tą chwile Fiacik nie wymaga żadnych istotnych inwestycji (no może poza kupnem 2-ch opon zimowych).
W kwestii spalania będę coś mógł powiedzieć za kilka dni.
Fotki takie zrobione na szybko. Jakieś normalne zdjęcia porobię jak ogarnę auto oraz.....będzie jakiekolwiek zainteresowanie tym wątkiem
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)
dobry strzal - czarne blachy, pierwszy wlasciciel - dobry interesile cie kosztowal?
bezproblemowej eksploatacji zycze![]()
Niespotykane felgi na tym aucie, ale świetnie się na nich prezentuje.
No i czarne blachy Panie! Szkoda, że nie weszła w życie jeszcze ustawa według której jeden samochód ma przez całej życie jeden numer rejestracyjny.
Jeździłem jakiś czas tym autem i trafiłem chyba na jakiś wyjątkowy trefny egzemplarz bo średnio co kilka dni musiałem odwiedzać mechanika. Ci życzę bezawaryjności!
Gratuluje - na dojazdy do roboty nic tańszego niż Panda/Sej z gazem nie znajdziesz. Jeżeli był regularnie serwisowany to jeszcze trochę polata. Odszczurzyć wnętrze i można tanio śmigaćGdzie zmieściłeś butlę z LPG i czy zostało miejsce na jakieś koło zapasowe? A co ze Sceniciem? Sprzedałeś czy naprawiony i jeździ?
Felgi robią robotęZwłaszcza z tym znaczkiem w środku ;] Są to BBSy, czy jakiś wyrób BBSopodobny? Taniości eksploatacji życzę!
'94 BMW E32 730i V8, '90 Mercedes-Benz W124 230CE, '95 BMW E36 328i Coupe, '89 Honda NTV600 Revere
'93 Alfa Romeo 164 Super 2.0 V6 Turbo, '96 BMW E34 520i Touring / ex '93 Opel Frontera A Sport, '94 BMW E36 320i Coupe, '98 Daewoo Espero 1.5 16V, '03 Alfa Romeo 166 2.4JTD, '93 Volkswagen Golf mk3 1.9TD, '98 Opel Astra Caravan 1.6 16V Elegance
czarne blachy najfaniejsze...szkoda ze bedzie musial sie ich pozbyć...
FUCK FUEL ECONOMY
TDi engines are for senior citizens.
Scenic jest dalej i jeździ. Felgi to są oryginały FSO (ale nie wiem czy takie były w Polonezach i czy robił je BBS, muszę sprawdzić).
Butla LPG jest toroidalna (w miejscu zapasu). Koło zapasowe jest też na tej samej Feldzei ....nie mam co z nim zrobić, bo do bagażnika się nie mieści. Więc na razie leży za przednim fotelem
.
Cenowo zmieściłem się w okolicach 4-ki.
PS. Szkoda że te czarne blachy będą bardzo krótko.
Specjalista d/s sprzedaży części Opel, Chevrolet (Powoli uczę się francuskiego)
zabierz sobie je po cichu na pamiatke![]()
FUCK FUEL ECONOMY
TDi engines are for senior citizens.
Ja bym chyba jednak uderzal w Golfa 2/3 (choc bardziej w dwojke w tej cenie), ale gratuluje. Tani, niepsujacy sie maly pomykacz akurat na dojazdy do roboty. No i ceny smiesznie tanie.