Gratulacje.
Stoi tych samochodów cała masa na placach dealerskich, więc od ręki można kupić. Z tego co widziałem, to dosłownie do wyboru, do koloru (mówię generalnie o tego typu samochodach, muscle za $20,000-35,000.
Ogolnie tak, o ile bierzesz auto z placu (podobno robi tak 99% kupujacych tutaj).
Wyjeżdżasz na tablicach tymczasowych ważnych miesiąc czy dwa - to zależy od stanu.
I te 6h to było podobno długo. Wiele razy nas przepraszali, że to tyle trwa. Powinno być dwa razy krócej.
Środek sprawia naprawdę dobre wrażenie - to zdjęcie jest słabe.
Plastiki są niezłej jakości - miękkie na górze i w połowie, twarde na dole i z tylu.
Fotele są w części skórzane w części suede (a moze alcantara). Te fotele są częścią dod. pakietu o nazwie RT Classic. Standardowo w wersji RT+ (to jest właśnie taka wersja) są w pełni skórzane. Ja specjalnie wybrałem tę wersję bo takie fotele - jeszcze z emblematem RT - bardziej mi się podobają i są ogólnie przyjemniesze niż pełna skóra. Mniej się tyłek poci i slizga
Wstawki/akcenty są z ciekawą fakturą. To jest pewnie jakiś rodzaj plastiku, ale wygląda nieźle i dosyć unikalnie.
Sa wielkie 2 ekrany LCD, świetny system Uconnect, etc.
Ogólnie byłem zaskoczony jakością wnętrza. Spodziewałem się amerykańskiego "badziewia" a tutaj jest zupełnie inaczej.
Gratulacje.
Stoi tych samochodów cała masa na placach dealerskich, więc od ręki można kupić. Z tego co widziałem, to dosłownie do wyboru, do koloru (mówię generalnie o tego typu samochodach, muscle za $20,000-35,000.
There's more to living than only surviving
Pod oknem sypialni parkuj, a nie w garażu !
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
W końcu jakiś konkretny zakup na autogalerii! Gratuluje wyboru. konkretny silnik, piękna linia nadwozia, super fotele (są prawie identyczne jak te w Jeepie SRT8 czyli powinny porządnie trzymać w zakrętach), naprawdę niezły lakier. Felgi kapitalne! Do ideału zabrakło mi manuala, ale fun z jazdy i tak będzie konkretny. Wrzucaj co jakiś czas swoje spostrzeżenia o tym aucie. Jestem ciekaw jak się z nim żyje na dłuższą metę. Szerokości!
Nooo, grtuluję takiego autka. Typowy "amerykaniec".
Czekam na więcej spostrzeżeń![]()