-
Fabia czy nie fabia, jedno jest pewne: nową powinni już bardzo niedługo pokazać.
Jeśli wypuszczą i fabię kombi i rapida kombi to zrobi się okropnie gęsto.
-
VIP
-
Śmierdzą mi coś te "spyshoty z konfiguratora"... W rzucie z boku coś niedobrego dzieje się na linii dachu nad tylnymi drzwiami, poza tym strasznie krótki ten tył wyszedł (jak ucięty). Natomiast w niebieskiej coś mi nie pasuje widok półki przez tylną szybę, który nie bardzo mi się zgadza profilem z tym, co widać przez boczne okienko... Ale może się czepiam i ktoś czegoś nie dopracował w konfiguratorze...
EDIT
Tak sobie podejrzałem konfigurator Octavii Kombi - widoki za szybami (układ słupków, kanapy tylnej) są takie same jak w powyższym Spacebacku:
http://cc-cloud.skoda-auto.com/CZE/CZE/cs-CZ/5E5/68814
Dlatego uważam, że to fake.
-
Newsman forum
Fake, do tego wyjątkowo nieudolnie odwalona robota w... Co najwyżej Gimpie.
-
Po co Skodzie ten model? Mogli to nazwać Felicia i byłoby cacy. Zastanawiam się gdzie jest miejsce dla Fabii.
-
VIP
Ciekawe czy ten Rapid Spaceback to nie będzie następca Fabii? Chociaż patrząc na ceny liftbacka to chyba nie.
Mam nadzieje, że to fake bo ten tył wygląda okropnie.
-
To nie jest fake, tak będzie wyglądac ten model. Przypominam, że już w grudniu 2012 roku wyciekły zdjęcia z konfiguratora Skody Octavii RS, tutaj link: http://www.indiancarsbikes.in/cars/a...hows-up-65540/
Identyczna jak ta zaprezentowana wczoraj.
-
Octavia RS ok - ale tu ktoś "pojechał" chyba na tej samej linii, że niby wyciek z konfiguratora, a w rzeczywistości to kiepskie grafiki nieudolnego komputerowca...
-
Kiepskie? Zakamuflowane auto jednak ukazuje, ze nawet jesli to sa wizje, to rzeczywisty model bedzie rownie szkaradny
-
Ja rozumiem, że ktoś tu chciał upodobnić auto do spyshotów, ale klejenie bocznych drzwi i praktycznie całego tyłu z konfiguratora Octavii Combi do Rapida, wyszło średnio.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów