A tak troche nie na temat: Ma ktoś pojęcie czemu nie otwierają mi się pliki z fotosikaZ np. imageshackiem wszystko jest OK, a tutaj, mimo że widze miniaturki, po otwarciu nie ma żadnej foty od kilka dni... Wie ktoś o co c'mon
:neutral:
I oto mamy - nową "Tajperkę"! Mniejszą galerię prezentowałem już w innym topiku, jednak dziś pojawiło się więcej i w znacznie lepszej jakości! Honda zaprezentuje ten koncept lada dzień na salonie samochodowych w Genewie. Model bazuje na 3-drzwiowej wersji nowego Civika, który zostanie zaprezentowany pod koniec tego roku. Sam Type-R trafi do sprzedaży na początku 2007 roku - pod maską znajdziemy 2.0-litrowy silnik o mocy 200 KM!![]()
Jak już wspominałem wujkowi Robakowi - składamy kaskę i to ostro!!!Co pięknego? Ospoilerowanie, poszerzenia, normalna atrapa zamiast przeźroczystego panela i agresja w pełnej krasie!! Boskie auto - gdyby było tylko białe, czerwone albo czarne!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT
na szybko zrobiona wizja w czerwonym kolorze...![]()
(C) supercars.net
Więcej informacji na naszej głównej stronie autoGALERII
A tak troche nie na temat: Ma ktoś pojęcie czemu nie otwierają mi się pliki z fotosikaZ np. imageshackiem wszystko jest OK, a tutaj, mimo że widze miniaturki, po otwarciu nie ma żadnej foty od kilka dni... Wie ktoś o co c'mon
:neutral:
Nie mam pojęcia, ale może bezpośredni link do galerii Ci pomoże - http://brabus.fotosik.pl/albumy/5504.html#1Zamieszczone przez Davis
![]()
Rzeczywiście, teraz graZamieszczone przez Dj Brabus
![]()
Ale zauważyłem właśnie, że kiedy się otworzy okno bez zdjęcia, wystarczy odświeżyć i jest git, przynajmniej w większosći przypadków![]()
A z tych wszystkich kolorów i tak najładniejszy jest żółty.
Civic type R to świetny wóz.polubiłem ja tak od kąd gralem nia w Forze Motosport.Auto jest w sumie małe ale przez to do jej osiągów silnik nie musi byc wielki.Silnik z S2000 jest wystarczająco dobry aby zaspokoic potrzeby wyzycia sie jej uzytkownikow.Civic Type R jest konkurentem Golfa R32 z ktorego pojedynku ciezko jest wyłonic zwyciezce.
I teraz dopiero widać o ile ładniej wygląda ten Civic bez tego "przeszklenia" pomiędzy przednimi światłami. Wygląda całkowicie inaczej, ładniej, bardziej drapieżnie.. Świetny sportowy styl i ten silnik od S - to świetny pomysł.![]()
Pozdrawiam
Jedyna rzecz jaką skopali w nowym Civicu to ta tylna szyba :/ Spoiler ogranicza widoczność, a do tego nie ma wycieraczki??: W wersji R ów spoiler jest ładniejszy niż w zwykłym Civicu. Ciekaw jestem osiągów.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Jest: Honda PCX 0.125 (NOL 1W22)
jak dla mnie caly urok polegal, ze swiatlami, ze wlasnie byly przeszklone. jak dla mnie stracilo odrobinke na "widzeniu", ale nieznacznie. a nawet gdyby, to wyobrazic sobie mozna ile kosztowalaby naprawa takich szkiel... poza tym wyglada jak... ten chlopczyk ukrainski, co jest fanem schwarzeneggera czyli - maly, a sterydowiec...
A co tu się odczynia?! Jakieś patologie! Polonezowe Patologie! Rzućże okiem co tam się czasem odczyniahttps://www.facebook.com/Polonez.Trophy.Truck/
No i na twórców tej nekromancji - www.facebook.com/mjbuggyteam/
My z wujkiem Robakiem jesteśmy fanami Cifka raczej w kolorze czerwonym i czarnym - mam nadzieję, że biały też wyjdzie!Zamieszczone przez Davis
![]()
EDIT 23:24
Co do osiągów na razie nic nie wiadomo, gdyż jeszcze nowy "TajpeR" jest w fazie konceptu - jedno jest wiadome - silnik NIE BĘDZIE POCHODZIŁ z S2000 - będzie mieć 2-litry, a jego moc szacowana będzie na 200 KM. Przepraszam za dezinformację z niekompetentego źródła...