Test1uci - takiego fotelika nie mozesz montowac na fotelu pasazera jak masz poduche....wiec nawet jakbys mial tam isofixa to nie bedziesz mogl. Chyba. Ze cos sie zmienilo w ciagu ostatniego roku...
Wynajem autokarów Łódź - GP Lines
Test1uci - takiego fotelika nie mozesz montowac na fotelu pasazera jak masz poduche....wiec nawet jakbys mial tam isofixa to nie bedziesz mogl. Chyba. Ze cos sie zmienilo w ciagu ostatniego roku...
W wiekszosci aut mozna juz poduche wylaczyc, chociaz w Audi jest to jako opcja za kilkaset zlociszy...![]()
U mnie poduszkę pasażera bardzo łatwo się wyłącza z poziomu komputera pokładowego.
BTW. stało się, właśnie zakupiłem nowy fotelik. Wybór padł na Cybex Sirona. Trzymajcie kciuki, żeby mi się zmieścił do samochodu ;-)
Zmieścił się. Wszedł nawet przez drzwi, a nie przez bagażnik :-) Co prawda fotel pasażera trzeba przesunąć max do przodu, ale drobna osoba bez problemu się mieści. Więc nie jest źle.
Niestety możliwość obracania 360 stopni na nic się zda, bo drzwi z tyłu nie ma, a w przeciwną stronę brakuje miejsca na szerokość. Więc na razie montaż dziecka nie jest łatwy, ale korzystanie z fotelika jak najbardziej możliwe i bezproblemowe. Więc jeśli ktoś ma wersję 5d będzie mógł w pełni z fotelika korzystać.
Polecam
Ostatnio edytowane przez test1uci ; 07-11-2013 o 10:18
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06