Ja bym wolał Lagunę w tym stylu niż coś na wzór obecnej, która jest jednym z brzydszych aut w klasie niestety i co z tego, że jakościowo wypada dobrze skoro stylistyka jest cienka.
A tam od razu "wchodzę"... mam tylko wysokie oczekiwania. Co do ekranu, widać paskudną obudowę ("bułę") u góry, stylistycznie wygląda to słabo - jak kolega wyżej pisze powinna być subtelna cienka ramka. Stylistyka sprawdziła się w Clio i Captu-rze, ale nie można na siłę upychać teraz do nowych modeli, które powinny już nowy styl przynieść, dlatego oczekuję tego po Lagunie/Megane.
Ja bym wolał Lagunę w tym stylu niż coś na wzór obecnej, która jest jednym z brzydszych aut w klasie niestety i co z tego, że jakościowo wypada dobrze skoro stylistyka jest cienka.
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
Premiera o dziewiątej, czuję, że będzie idealny. A co do zaskoczenia - jasne, że jest. W końcu nieliczne marki pozwalają sobie na wprowadzanie odważnych projektów.
A ja czuję, że będzie miał idealnie skopane stylistycznie wszystko za tylnymi drzwiami.
No i proponowałbym nie dorabiać jakiejś zabawnej ideologi o odważnym projekcie bo to tylko dwubryłowy van. Odważnym projektem był Avantime.
To żadne dorabianie, spójrz sobie na Alhambrę, Galaxy i Sharana to potwierdzisz moje słowa.