Na śniegu Klebery są duuużo gorsze.
Polecam oponę "wypośrodkowaną" i bardzo uniwersalną, czyli Savę Eskimo S3+. Najlepsza zimówka klasy budżetowej.
Na śniegu Klebery są duuużo gorsze.
Polecam oponę "wypośrodkowaną" i bardzo uniwersalną, czyli Savę Eskimo S3+. Najlepsza zimówka klasy budżetowej.
W moim mieście znalazłem sklep z Dębicą na zimę, cena jest zadowalająca http://alejaopon.pl/samochodowe/frigo-2-185-65r15-88t i teraz mam dylemat czy wybrać Dębicę czy Sava? Obie opony posiadają dobre opinie.
Nie chciałem zakładać nowego wątku, więc piszę tu. Po zimie czas zmiany na opony letnie. Muszę zakupić opony nowe do auta i mam dylemat, które będą dobre? Jeśli ktoś z forumowiczów mógłby się podzielić doświadczeniami z oponami letnimi do opla corsy D, byłbym bardzo wdzięczny.
a co poprzednio wybrales na zimowe (bo pytales o wybor zimowek) ? byly ok ?
Ja od siebie mogę gorąco polecić Bridgestone Ecopia ET150, używam ich także w miejskim aucie. Cicha, komfortowa, naprawdę przyczepna przy hamowaniu i w dynamicznych zakrętach, jest bardzo stabilna przy szybkiej jeździe na autostradach. Na mokrej nawierzchni także zapewnia duże rezerwy bezpieczeństwa, a przy tym wszystkim stawia mały opór i pomaga oszczędzać paliwo. Bieżnik raczej wolno się ściera. Ciężko mi znaleźć jakąkolwiek wadę, nawet cena jak na oponę tej klasy jest w zupełności przystępna.
Uniroyal RainSport sa bardzo ok pod wzgledem przyczepnosci autka, ale tez moga sie relatywnie szybciej przez to zuzywac, nie powiem jak z glosnoscia bo za malo mialem porownan do innych oponek.
Uniroyale faktycznie można polecić - na pewno lepsze niż fabrycznie montowane Goodyeary (przynajmniej takie miałem w swojej Corsie)
a Uni są dobre i jeszcze relatywnie tanie
Faktycznie na oponeo Uniroyale mają pozytywne opinie. Czekam jeszcze na inne polecenia, jak nie to kupię do przetestowania.