to nowe logo zapowiadające nową letnią kolekcję mnie przeraża - kolejna marka wchodzi w styl mocno metroseksualny.
Niczym nowe logo Gucci, które aktualnie robi furorę w sieci.
#drivetastefully
to nowe logo zapowiadające nową letnią kolekcję mnie przeraża - kolejna marka wchodzi w styl mocno metroseksualny.
To Gucci, przecież oni tak robią od lat![]()
#drivetastefully
Peugeot ponoć od 2021 roku zmienia logo na takie jakie miał w latach 60 i jakie pokazano w E-Legend. Wg mnie zmiana na gorsze, aktualny lew wygląda bardzo dobrze.
Szkoda, te stare/nowe logo z tarczą wygląda słabo i nieczytelnie, tak trochę po chińsku.
https://autogaleria.pl/kia-ceed-i-xc...z-polskie-ceny
Hybryda im na pewno nie zaszkodzi, tym bardziej że benzyny oszczędnością nie grzeszą, ale po cholerę od razu plug-in? I tak tego nikt nie ładuje, a drogi akumulator niepotrzebnie podnosi cenę o 30%.
Zależy jaką hybrydę. Osiągami bliżej jest 1,8, która jest wyraźnie tańsza od Kii.
Zależy jakie chcemy wyposażenie. Jak podstawowe to Corolla 1.8 startuje od 92900 i wtedy faktycznie nie ma co porównywać. Jak chcemy cokolwiek sensownego mieć, to trzeba wziąć Comfort za 102900 + pakiety Style i Tech za łącznie 11000 i mamy 113900. No i się ta różnica robi trochę mniejsza.
Ale jak kto woli.W ogóle to moim zdaniem dopłata do hybrydy dla użytku prywatnego nie ma ekonomicznego uzasadnienia. Chyba że kręcimy dużo kilometrów po mieście. Tylko kto tak robi, prócz taxiarzy?
Ostatnio edytowane przez misiek.gosu ; 24-01-2020 o 23:17
a taxiarz to użytek prywatny czy zawodowy?
Zawodowy. Coś tam zamieszałem, ale wiadomo o co chodzi.![]()