Ok, ok już zrozumiałem
Nie wezmę ich za tą cenę.
Dębicy za jucha też nie wezmę bo są u mnie spalone na całej linii.
Trzeba będzie dołożyć do Barumów i przekładki.
Dzięki za opinie. Pomogliście !
Miałem 200E na astrze. Moje były z 1999r, z 1 montażu. U nas w Polsce istnieje jakieś przekonanie że 10 letni zestaw opon złożonych z 4 zapasowych opon ze sprowadzonych samochodów jest wart prawie tyle co nowa opona. Ten zestaw jest wart 300zł, i możesz go kupić tylko jeśli chcesz je wykorzystać jako ławeczki w ogrodzie przy palenisku, żeby sobie usiąść przy smażeniu kiełbasek.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Ok, ok już zrozumiałem
Nie wezmę ich za tą cenę.
Dębicy za jucha też nie wezmę bo są u mnie spalone na całej linii.
Trzeba będzie dołożyć do Barumów i przekładki.
Dzięki za opinie. Pomogliście !
"More is better" - J.Clarkson
Kormoran Gamma B2 / Riken B2 - produkowane w Serbii, czyli w Europie, a nie gdzieś Chinach czy na Tajwanie...
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
Jeszcze na allegro krążą Kormoran Runpro B2 / grupa Michelin - http://allegro.pl/opony-letnie-g-mic...032288434.html
Są coś warte ?
"More is better" - J.Clarkson
Samurai nie kombinuj, chytry 2 razy traci. Bierz Barumki, najwyżej zamiast Castela będziesz pił Kadarkę do wakacji.
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers.
a ile kosztuje nabieznikowanie ??
Bieżnikowanie robi się raczej w ilościach hurtowych i tylko dla popularnych rozmiarów. Zużyte opony od gumiarza trafiają do bieżnikowni gdzie po badaniach nakłada się nową warstwę bieżnika, o ile opona kwalifikuje się do bieżnikowania (co do zasady kwalifikują się opony do 5 lat). Prywatna osoba nie może oddać swoich zużytych opon do bieżnikowania i odebrać ich z nowym bieżnikiem, bo koszty tej usługi byłyby zbyt wysokie gdyby obsługiwać klientów indywidualnych. Może za to kupić opony bieżnikowane, np. na allegro, ale chyba lepiej po prostu kupić coś budżetowego i się nie wygłupiać. Bieżnikowana opona zawsze trochę ustępuje nowej i ma krótką żywotność bo cała konstrukcja opony jest już trochę zużyta. Inwestowanie w bieżnikowane jest więc pozbawione sensu jeśli opona ma u nas pojeździć kilka lat.
Zainteresowala mnie cena jako najnizszy mozliwy koszt "nabycia" opon na kolejne np. dwa sezony.
ok czyli nie ma tak, ze naleja czernidla za dwie stowki i da sie jeszcze pojezdzic, pomijajac, ze przy mocnym dieslu wiele by z tej nalewki nie zostalo![]()
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06