Wyglada na prawde niezle.
Oby bylo 4x4 w tym...
Renault 2 października pokaże publicznie zupełnie nowe Espace. Premierę będzie można oglądać za pośrednictwem strony crossover.renault.com. Na razie producent nie zdradza żadnych szczegółów na temat auta.
![]()
![]()
Źródło: Renault
Ostatnio edytowane przez Dj Brabus ; 25-09-2014 o 10:12
Wyglada na prawde niezle.
Oby bylo 4x4 w tym...
WOW!!!!!! Naprawdę robi wrażenie. Renault potrafi nadal zaskoczyć. Po prostu świetny.![]()
Ideał, nie mam żadnych zastrzeżeń. Konkurenci przestali istnieć dla mnie w tej chwili. Czekam na wnętrze :-)
ogarnijcie stronkę podaną przez Ecnelisa -> jest tam film, na którym widać więcej niż na tych fotkach w tym jest trochę wnętrza.
jeżeli to autentycznie jest seryjne auto to renault pozamiatało w klasie.
Spoko. Jak się okaże że z silników dostępne sa tylko 1,2 tCe, 1,6 dCi czy ew. 1,6 tCe to się zaraz okaże że nie taki fajny ten samochód. Wizualnie pierwsza klasa. Czekam na sczegóły
Zaskoczenia nie ma - w temacie z konceptem Initiale Paris pół roku temu pojawiły się wycieki z urzędu patentowego. Renault odważnie podeszło do projektu, za co należą im się duże brawa. Jedno, co mnie martwi, to te ogromne koła - w niższym wersjach na pewno będą mniejsze, a wtedy Espace może już nie wyglądać tak cool...
- - - Aktualizacja - - - -
Poprawiłem linka.