Kup hussarię. Może Ci sprzedadzą jeżdżącą ramę w tej cenie.
Hehe, no w sumie chciałbym mieć takie problemy.
W każdym razie dylemat jest zawsze niestety, nieważne czy mamy 50 czy 300tys... Pieniądze na ziemi nie leżą, te większe szczególnie..
Będzie jatka, ustawiam powiadomienia tapatalka na ten temat!
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
O matko będzie się działo... kiedyś za słabsze słowa prawie otrzymałem pozew od Drive3rA tutaj... uuu
![]()
A poważnie to nie wiem czy bym wydał 300k pln na auto to dużo, bardzo dużo, ale z drugiej strony jeśli ma się takie możliwości to dlaczego nie robić sobie przyjemności w życiu
Osobiście poszedłbym jednak w X5, jakoś działa na mnie i wygląda (jak dla mnie) zawsze na niezależnie od wersji dobrze i jakby miał min 300 km.
Ostatnio edytowane przez chris ; 08-11-2014 o 20:29
Nie sądzę, też mam marki których nie lubię. Co w tym dziwnego? I powody dla których się ich nie trawi mogą być różne :P
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
Normalni ludzie robią co im się podoba... a przede wszystkim szanują czyjeś zdanie / przekonania... Jeżeli ktoś odrzuca VAG to odrzuca i tyle. Sam ostatnio zamówiłem samochód (tylko prawie 10 razy tańszy;D) i też podczas poszukiwań VAG odpadł z miejsca, nawet do salonu nie zaglądnąłem. Trzeba się trzymać swoich zasad.![]()
Odnośnie lubienia marek / lub nie: dla przykładu - kiedyś ze 2ie moje prace w tył mój przełożony jeździł Lexem IS, ja Corolla jeszcze (firma miała flotę w Toyota MP). oglądam swój, oglądam jego i patrzę popielniczka taka sama, dźwignie kierunkowskazów takie same, przyciski na środkowej takie same... hmm no i jak tutaj teraz lubić Lexa![]()
Jeżeli ktoś ma do wydania ponad 300tys i odrzuca Audi,Bmw i Lexusa z powodów ideologicznych i wizerunkowych jak pisze a wybiera Jeep Grand Cherokee 5.7 lub
Toyotę Land Cruiser V8 to oczywiście jego sprawa i nic Nam do tego.Tylko.nie potrafię zrozumieć czego ktoś taki oczekuje z Naszej strony w tym temacie na tym forum![]()