Poczekaj na xiaomi mi a2 lite.
To Ci wyszło w sumie![]()
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: ppitek@tlen.pl
Poczekaj na xiaomi mi a2 lite.
Mind Full of Colors.
Xiaomi mi a2 lite to ma być sztos. Pozdro!
Ja wlasnie zbilem szybe w moim mi a1 :-(
Mind Full of Colors.
Od paru dni użytkuję już Huawei Mate 10 Lite i jestem zeń bardzo zadowolony. Ekran duży, o dużej rozdzielczości, aparat ma opcje rodem z lustrzanki i robi przyzwoite zdjęcia jak na telefon. In plus czytnik linii papilarnych.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Jest: Honda PCX 0.125 (NOL 1W22)
Uważaj żeby C.I.A nie podpieprzyło twoich odcisków palców i wszystkich haseł... Ostatnio pisałeś jakie to niebezpieczne te smartfony, lokalizację wyłącz i zaklej przednią kamerkę, owiń telefon w folię aluminiową![]()
Problem: Nokia 6.1 łączy mi się z domowym WiFi, ale wyskakuje komunikat że brak internetu. Nie działa internet. Transmisja danych bez problemu działa. Laptop przy domowym WiFi działa bez problemu. Telefon przy innej sieci WiFi ( w robocie ) działa normalnie.
Jakieś pomysły?
'94 BMW E32 730i V8, '90 Mercedes-Benz W124 230CE, '95 BMW E36 328i Coupe, '89 Honda NTV600 Revere
'93 Alfa Romeo 164 Super 2.0 V6 Turbo, '96 BMW E34 520i Touring / ex '93 Opel Frontera A Sport, '94 BMW E36 320i Coupe, '98 Daewoo Espero 1.5 16V, '03 Alfa Romeo 166 2.4JTD, '93 Volkswagen Golf mk3 1.9TD, '98 Opel Astra Caravan 1.6 16V Elegance
A masz dynamiczne przydzielanie ip w domowym routerze?
Mind Full of Colors.
Panowie, szukam następcy dla mojego jabłka (6S 64GB). Budżet 1,5k, im mniej tym lepiej, z wymagań - nie może być za duży, musi być za to wystarczająco mocny, żebym nie żałował powrotu do Androida. Póki co w oko wpadł Xiaomi Pocophone F1 (na plus hardware i plastikowa obudowa, na minus rozmiar) i LG V30 (na plus rozmiar i B&O, na minus szklane plecy i cena). Macie z nimi jakieś doświadczenia, sugestie?
Mam LG V30 od miesiąca, genialny aparat, bardzo responsywny, spoko bateria, dobry OLED chociaż potrafi zaniebieszczać biel. Bardzo dobre audio z przetwornikiem DAC. Co do szklaności, 90% jest teraz szklana, v30 ma bardzo mocne szkło czyli Gorilla Glass 5 z przodu i z tyłu. Ja osobiście i tak swojego noszę w etui od Nillkina Frosted. Bardzo fajne słuchawki w zestawie, szybka ładowarka i jeśli komuś zależy bardzo dobra aplikacja aparatu z wieloma możliwościami plus bardzo jasny obiektyw![]()