Podoba mi się. Ale myślę, że mimo wszystko niewiele z konceptu zostanie. Szkoda, że nie rozwijają dalej napędu HYBRID4, bo ten napęd jest niezły.
Pół biedy ten odpustowy wygląd - w serii będzie pewnie całkiem znośny. Pół biedy te oponki od traktora na 22-dwu calowych felgach - seryjne koła bardziej będą przypominać te z wózka na zakupy...
Za to te drzwi?! Może to i wygląda efekciar..., yyy, efektownie, ale gdy tylko żabojady przemycą je do produkcji to bankowo nie ogarną tematu i będzie prysznic w kabinie przy większych prędkościach![]()
Podoba mi się. Ale myślę, że mimo wszystko niewiele z konceptu zostanie. Szkoda, że nie rozwijają dalej napędu HYBRID4, bo ten napęd jest niezły.
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
Stylistyka Citroena C4 Cactusa nie każdemu może przypaść do gustu. Nie da się jednak ukryć, że eksperyment grupy PSA udał się, a wyróżniający się w tłumie Cactus zdobywa kolejnych klientów. Citroen idzie dalej w tym kierunku i prezentuje koncept Aircross.
Kliknij, aby zobaczyć artykuł i galerię zdjęć:
![]()
Wygląda dokładnie tak, jak powinien wyglądać Citroen - jest obłędny! Za sam wygląd zamieniłbym go w ciemno za mojego łosia, mimo iż to francuz
Citroenie dawaj go na drogi - precz nudzie w stylu C-elysee!
Hiszpański oddział AutoBild miał okazje przejechać się tym conceptem:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.autobild.es/pruebas/prueb...concept-258411