Szczere gratulacje i nie pal za dużo gumy.![]()
Po wielu dylematach moralno/rozsadkowych, zwyciezyl bynajmniej nie rozsadek i nabylem 3 letniego Lexa IS-F jako ostatnie nie-rozsadne auto w moim zyciu. Tak przynajmniej brzmi wersja oficjalna.
Malo brakowalo, a wzialbym RAVke w leasing, ale podczas ostatniej jazdy moim poprzednim autem w strone Kolobrzegu po pieknych zakretach cos mi do 'rozsadku' przemowilo i skonczylo sie to wlasnie tak
Autko sciagniete z Bonn, zadnych incydentow i z dwuletnia gwarancja Lexusa. Nie latwo bylo takie znalezc, bo albo demowki, albo malowane. Kolor jest ok, ale wolalbym biale, albo niebieskie. Dzieki szaremu jednak auto nie rzuca sie za bardzo w oczy, wiec jest to dla mnie plus. Obiecalem Zonie, ze nie bede go tuningowal, wiec na razie autko zostaje seryjne i bedzie sluzyc jako daily drive w trasy.
Kazde uruchomienie V8ki to banan na twarzy, wiec ciesze sie bardzo, ze udalo mi sie zrealizowac to marzenie.
Postaram sie dodac kilka fotek wkrotce, ale na razie nie mam czasu, bo jezdze![]()
Szczere gratulacje i nie pal za dużo gumy.![]()
Start Engine.pl - Motoryzacyjny styl życia
Piciu zajebista fure kupiles.
i faktycznie uwazaj na pedal gazu - pilnuj go dobrze zeby caly czas opieral sie o podloge bo jak sie nie opiera to moze odpasc![]()
Dzieki chlopaki! Naprawde czuje sie jak na Gwiazdke, a przy odpalaniu silnika nie zamykam drzwi, zeby sobie lepiej posluchac
Postaram sie wrzucic wkroce kilka fotek.
Na palenie gumy przyjdzie czas, ale na razie musze wyczuc bardziej to autko. Troche jednak wazy, wiec jak sie tyl bujnie to nie wiem czy go zlapie
- - - Aktualizacja - - - -
Zona mnie uratowala przed wyborem RAVki
FOty fajne, ale widze, ze fele to z 20 cali i obnizone zawieszenie - ja juz sie w obnizanie nie bawie, bo auto ma jezdzic na codzien, a wiem jak to jest jak auto prawie skubie asfalt i juz mam dosc tego.
- - - Aktualizacja - - - -
Spoko Driv3r, pedal sie u mnie nie zastoi, ale podchodze do tego spokojnie. Jednak 400 konikow i naped na tyl to nie przelewki, a do Alonso mi dalekoOpony tyl to tylko 255, wiec troche male...
No w końcu! Gratulacje!![]()
Chyba najbardziej cichociemny z całej konkurencji. Jeszcze w tym kolorze...
Przynajmniej nie będziesz miał problemów na światłach z zawodnikami w M-Powerach, Pioneerach i innych tuningowych wynalazkach
Kiedy chrzest bojowy na torze?
Ostatnio edytowane przez Piciu ; 28-07-2015 o 08:24
gratulacje, świetne auto, a silnik miodzio. oby więcej takich perełek na naszych drogach.
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
Zajefajna fura. Zazdraszczam.
Rewelacyjna decyzja! Gratuluje! A za pomoc w wyborze powinieneś ozłocić żonę!