Tak z ciekawości, sam wyszukałeś, czy to była robota pmgmoto (tak odczytałem z rejestracji)? Zadowolony jesteś z ich usług? Warto na przyszłość wiedzieć.
To prawda, ze Zona bardzo pomoglaTeraz musze ja tylko przekonac, zeby tez w trasie nim jezdzila
W koncu mam fotele z pamiecia, wiec przestawianie bedzie easy.
Tak z ciekawości, sam wyszukałeś, czy to była robota pmgmoto (tak odczytałem z rejestracji)? Zadowolony jesteś z ich usług? Warto na przyszłość wiedzieć.
Prawdziwa perła na naszych drogach, przede wszystkim ze względu na cudowny silnik V8. I kolor chyba najlepszy z możliwych. Fajnie też, że nie będzie żadnych dodatkowych modyfikacji. Gratuluję!
Wyszukalem sam, ale PMG pomoglo sprawdzic auto oraz obsluzylo cala logistyke i kontakt z leasingiem. Polecam.
- - - Aktualizacja - - - -
Dzieki!Z modyfikacji sie wyleczylem przy poprzednim aucie - jednak co seria to seria.
- - - Aktualizacja - - - -
Maly update po przejechaniu prawie 2tys km:
- auto jest sztywne, ale nie strasznie twarde
- w trybie D auto wcale nie jest szybkie, poniewaz skrzynia wrzuca mozliwie najwyzszy bieg i tak jadac 70kmh mamy 7 bieg, wiec jesli chcemy mocno przyspieszyc to skrzynia musi najpierw zredukowac
- spalanie zaskoczylo mnie na plus: stala predkosc 170kmh (przez ok 200km) - 12,5 l/100km, 2700 obrotow na 8mym biegu
- trasa bardziej zroznicowana - 50% 160kmh, 25% 120-140kmh, 25% 90-110 kmh - srednie spalanie z 400km to 10,5 l/100km!!! Jak dla mnie bomba
- wystarczy kilka przyspieszen z butem w podlodze i jazda powyzej 200kmh i spalanie rosnie momentalnie do 17-19 l/100km
Ostatnio edytowane przez Piciu ; 29-07-2015 o 12:01
To tyle co 1.8 tsi
Problemem może być tylko jakaś większa usterka w silniku bo wtedy odczuje się koszty eksploatacji takiego smoka.
Z tego co czytalem, to niby te silniki i skrzynie sa dosc bezawaryjne, ale wiadomo, ze zawsze moze cos pasc.
Na razie mam 2 lata gwarancji Lexusa, wiec spokoj
W weekend trasa 1500km, tym razem z bagazem i Rodzinka. Zobaczymy jak jezdzi sie z tylu![]()
Gratulacje. Miałem okazje jeździć takim lexusem w takiej samej konfiguracji z USA model przedliftowy i przyznam ze auto robi niesamowite wrażenie. Ryczy i wgniata w fotel do tego te "piknięcia" przy zmianie biegu łopatką. Piękne agresywne nadwozie. Jedyna wada to ciasnota na tylnej kanapie. Życzę bezproblemowej eksploatacji.
Gratulacje !!! Po których zmianach masz auto? Już ze szperą, ale jeszcze z pełną mocą? Wiem, że Lexus coś tam kombinował z emisją spalin poprzez małą kastrację, ale nie mam usystematyzowanej wiedzy w tym zakresie. Jak to wygląda naprawdę?
The weak must kneel!