Maciek całkiem fajne zestawienie. Mała jednak uwaga: poprawiłbym tytuł na "najciekawsze hothache W OKOLICACH 20 tysięcy". Clio Sport Cup (czy wersja Ragnotti) potrafią kosztować już ponad tą kwotę.
"Na co można przeznaczyć 20 tysięcy złotych? Jeśli jesteście szczodrzy i chcecie sprawić swojej drugiej połówce (o ile oczywiście nie reprezentujecie płci pięknej) szalony prezent możecie zainwestować tę kwotę w szpilki od Louboutina lub torebkę Chanel. Suma ta wystarczy również na ekscytującą wyprawę w jakiś egzotyczny zakątek naszej uroczej planety."
Kliknij, aby zobaczyć artykuł i galerię zdjęć:
![]()
Maciek całkiem fajne zestawienie. Mała jednak uwaga: poprawiłbym tytuł na "najciekawsze hothache W OKOLICACH 20 tysięcy". Clio Sport Cup (czy wersja Ragnotti) potrafią kosztować już ponad tą kwotę.
To prawda, dlatego też w tych miejscach zasugerowałem, że w przypadku pewnych odmian cena może być odpowiednio wyższa. Cup za 20 tysięcy jest do zdobycia (kilka miesięcy temu wisiał takowy na jednym z portali ogłoszeniowych), lecz zwykle inwestycje tego typu wymagają później pełnych nakładów. Myślę, że jednak każda osoba mająca nieco oliwy w głowie, będąca świadomą różnic pomiędzy standardowym Sportem a Cupem jest w stanie wziąć to pod uwagę i rozsądnie podjąć decyzje przy zakupie![]()
Naprawdę ciekawe zestawienie. Niebanalne. Zabrakło mi jedynie informacji o silniku przy Astrze i Saxo - to jednak powinno być podane przy każdym z modeli. Którego bym wybrał? Trudny wybór, oj trudny. Chyba bym się skłaniał ku Swiftowi. Przyznam też szczerze, że tą Fabią podrasowaną do 165 koni również bym się chętnie przejechał![]()
Dla mnie zwycięzca od zawsze jest tylko jeden - Clio. Sam, o ile starczy mi odwagi (mam tu na myśli szereg wyrzeczeń płynących z tytułu posiadania takiego auta) mam zamiar w bliżej nieokreślonej przyszłości wymienić GP na Clio III Sport.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Jest: Honda PCX 0.125 (NOL 1W22)
Hoth hatch z dieslem, haha. Tylko Clio z tego zestawienia, ewentualnie Swift![]()
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
Mi się marzy Focus STauto poza większymi felgami tak naprawdę wygląda jak każdy inny Focus, ale spod świateł to jest petarda
![]()
No czy ja wiem? Na wymianie wałka rozrządu i wydechu można zrobić do 20% więcej mocy, natomiast Swift z kutymi tłokami ma potencjał do założenia turbo.
No replacement for displacement
A zawsze mozna silnik zmienic przeciez
ja mowie o modyfikacjach w zasiegu portfela kolesia ktory kupuje fure za 20k: p