Ja kupiłem w tamtym sezonie Nokiany Snowproof i z racji , że śniegu prawie w ogóle nie było testowałem na suchym i mokrym - i są naprawdę spoko.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Ja kupiłem w tamtym sezonie Nokiany Snowproof i z racji , że śniegu prawie w ogóle nie było testowałem na suchym i mokrym - i są naprawdę spoko.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Kup całoroczne Goodyear'y lub Micheliny. W razie śniegu będą ok, a na deszczu lepsze od zimowej.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Jeżdżę na całorocznych Goodyear'ach i potwierdzam - w deszczu, topniejącym śniegu etc. są naprawdę bardzo dobre, świetne odprowadzają wodę i dobrze trzymają się nawierzchni. Natomiast na śniegu, jakimkolwiek, radzą sobie jak średniej klasy zimówki, dużo lepiej niż chińszczyzna, ale nie tak dobrze jak markowe, drogie zimówki. Myślę, że na warunki wyspowe opona wielosezonowa sprawdzi się lepiej niż typowa zimówka.
Ok, dzieki za pomysly. Poczytam recenzje tych wielosezonowych opon.
Intensywnie myślę nad całorocznymi yokohama bluEarth AS21, ktoś ma i się wypowie na temat tych opon? ogólnie w necie na sklepach opinie mają dobre