Uuaa! Gratulacje fury!
Automat, tak? Musi nieźle latać mały szatan - do setki jak M3 E90...
Dorzuć zdjęcia wnętrza!![]()
Przyszedł czas na nowy dupowóz ;-) Z założenia miało być więcej niż 2 litry i 4 cyl, 4x4 i automat, no i się poskładało w całośćZamówiony na początku grudnia, odebrany na początku lutego i teraz mam nastukane 3 tys km.
Na zewnątrz Estoril Blue, w środku tkanina Hexagon + listwy alu Hexagon.
Z wyposażenia: Navi Pro plus jakieś internety i inne, nagłośnienie HiFi, kamera cofania, adaptacyjne zawieszenie, LED-y skrętne, tempomat, dostęp komfortowy, pakiet oświetlenia wnętrza, grzanie tyłka i jakieś inne głupoty.
Cyferki każdy sobie w necie znajdzie ;-)
W salonie wyglądał tak:
Jak odebrałem to widziałem to:
Tu pierwsze gul gul:
No i garaż w komplecie ;-)
![]()
Uuaa! Gratulacje fury!
Automat, tak? Musi nieźle latać mały szatan - do setki jak M3 E90...
Dorzuć zdjęcia wnętrza!![]()
Miałem przyjemność jeździć tym samochodem swego czasu - wspaniała fura! Przyśpieszenie piorunujące, a przy tym całkiem spora wygoda. Automat też rewelacja. Tak więc szczerze gratuluję! Oby się sprawował![]()
W końcu po fl to auto dobrze wygląda, a w tym niebieskim to w ogóle cudownie, fajnie że jakiś żywy kolor, a nie oklepany biały, srebrny czy czarny. Szerokości![]()
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
Genialny jest, gratulacje!
Zdjęcie z pojenia się nie ładuje![]()
Oj Kuba, Ty to masz gustŚwietny wybór, świetny garaż. Naprawdę - graty
Nie sprzedajesz Abartha? Bo wiesz...
#drivetastefully
Panie, a gazu Pan tam nie zakładasz? Bo jak coś to mam znajomego, co by się podjął zadania![]()
Gratulacje! Fajna bryka...![]()
Piękny samochód, gratulacje![]()
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Gratuluje przede wszystkim silnika
Z ciekawosci spytam - dlaczego xdrive?