-
Usługa wygodnej sprzedaży BMW - Kraków i okolice
Cześć!
współtworze firmę w której zajmujemy się kompleksową sprzedażą BMW.
Podjeżdżamy do obecnego właściciela, wyceniamy auto, tworzymy pełną ofertę, zajmujemy się kontaktem z kupującymi i domykamy transakcje
Ostatnio edytowane przez daboo ; 09-06-2016 o 11:45
-
Co za innowacyjność na forum, jakoś dziwnie wygląda normalnie po ludzku napisana reklama, zamiast wyszukiwania tematu wyboru samochodu sprzed 2 lat i napisania 'polecam BMW, podobno dobrą ofertę mają na www.boobs.edu.pl"
-
KruQ, dzięki za zrozumienie 
Masz jakieś uwagi dot. strony/usługi?
-
Tak. Temat niebawem wyląduje w koszu.
-
nie klikam ogólnie w reklamy, ale tu postawiłeś sprawę jasno - na stronkę zajrzałem, wygląda fajnie i przejrzyście.
powodzenia!
-
-
KruQ bez przesady, mi to wygląda na startup po prostu. Strona zrobiona wg szablonu, ale jest przejrzysta, zasady jasne, bez przesady z tymi przekrętami.
-
Możliwe że masz rację, oczywiście nie mówię że to na 100% przekręt, ale układ strony jest naprawdę podobny. Może po prostu te wszystkie strony korzystają na szybko z podobnych szablonów, ale ta opinia o firmie na głównej stronie od jakiegoś Wojtka z jego zdjęciem, formularz do wypełnienia, 0 informacji o firmie, 0 jakiekolwiek kontaktu, naprawdę to wygląda dokładnie tak jak setki stron o których mówię i byłbym wstanie się założyć o flaszkę, że jest tak jak mówię
Naprawdę nie widzisz podobieństwa? Chyba rzadko Ci takie stronki z reklam wyskakują :P
Mam złudną nadzieję, że Kamillop nam szczerze powie jaka jest prawda, choćby na PW
Nikt na forum nie sprzedaje BMW, nie bój się! Oczywiście jeżeli się mylę, to życzę powodzenia w prowadzeniu firmy
-
KruQ, dziękuję za informacje.
nie chcemy zrobić przekrętu, właśnie uzupełniam informacje na stronie i zmieniamy troszeczkę układ
informacje które dzisiaj/jutro będą dostępne na stronie
obecnie działamy pod firmą SFXYZ Tomasz Kraus, NIP 6782993454 pod adresem Staromostowa 4/17 w Krakowie
mówie obecnie bo za 2-3 miesiące przechodzimy na Sp z o.o.
telefon do mnie to +48 788 081 283
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów