A musi to byc fox? Na co Tobie ten lisel? W tej klasie jest duzo lepszych aut oferujacych duzo wiecej za mniej kasy.
Witam,
Przymierzam się do zakupu Volkswagena Fox w oko wpadł mi:
http://moto.gratka.pl/tresc/volkswag...6d12ff816d87,1
Z rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że wymieniane były błotniki, wszystko inne oryginalne.
Czy warto w ogóle wybierać się na oglądanie tego samochodu i zabieranie go na diagnostykę?
A może doradzicie coś z Volkswagena Fox - ważne tylko by miał klimatyzację inne rzeczy są dodatkową zaletą.
A musi to byc fox? Na co Tobie ten lisel? W tej klasie jest duzo lepszych aut oferujacych duzo wiecej za mniej kasy.
Oczywiście nie musi być... myślałem, że to będzie najlepszy wybór... a co byś doradzał w podobnym przedziale cenowym do ok. 14 tys.? ważne dla mnie by mało palił i miał klimę
Ford fiesta mk6 to bardzo udany samochód (według rankingów niezawodności, razem z fusionem) a silnik 1.25 75KM nieźle jedzie i mało pali
Uwaga na 1.3 bo to konstrukcja przedpotopowa, 1.4 i 1.6 są w porządku
Panda 1.2 z klima. Zostanie na montaż lpg. Samochód bezproblemowy, ceny części na poziomie roweru.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Może Renault Twingo?![]()
Panda. Grande punto - tanie w eksploatacji a komfort duzo lepszy niz w foxie.
Grande Punto 1.4 8V 77 KM będzie lepsze niż ten Fox. Znalezienie czegoś z polskiego salonu z pewną historią też powinno się udać.
Poza tym Clio, Fiesta itd.
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06