-
Redaktor naczelny
Mercedes G-Class Experience | Dowiedz się, jak niewiele wiesz
Mercedes klasy G to już legenda. Mieliśmy okazję poznać go z bliska w naturalnych dla niego warunkach - z dala od asfaltu. Zapraszam Was do lektury naszych wrażeń: Mercedes G-Class Experience pt. Dowiedz się, jak niewiele wiesz.
Fotogaleria: 60 zdjęć
Ostatnio edytowane przez MCL ; 04-09-2016 o 12:07
#drivetastefully
-
Wspaniały tekst, miła odmiana, czytałem z wielką przyjemnością. Moje doświadczenie w prawdziwym off-roadzie jest równe zero, więc jest to świat dla mnie nieznany. Nigdy mnie specjalnie nie ciągnęło, aczkolwiek wierzę, że może sprawiać mnóstwo frajdy i uzależniać. A Mercedes? Również nigdy mnie nie porwał, z biegiem lat coraz bardziej kojarzy się z beznadziejnym lansem na mieście (męczyć się takim kolosem w miejskim żywiole, po to by komuś zaimponować stanem portfela i "oryginalnym" gustem? Nie dziękuję), ale dobrze wiedzieć, że to wciąż kawał solidnej, wspaniałej maszyny. To musiała być niezapomniana przygoda
-
-
-
Smiem podejrzewac, ze z 90% aut tego modelu nigdy nie widzi nic poza asfaltem. Niestety to bardziej szpanerski samochod, niz terenowy. Malo kto uzywa ich do wlasciwego celu.
-
Bardzo fajne luksusowo terenowe auto. Ale niestety za drogie dla przeciętnego fana jazd turystycznych - takie auto aż szkoda pobrudzić czy zarysować o krzaki
. Ale muszę przyznać że jeździ się nim niesamowicie, w środku jest elegancko niczym w hotelu 5-cio gwiazdkowym. Byłem rok temu w lipcu na bardzo fajnym zlocie tego modelu w Chociewie i trzy razy ustawiałem się po jazdę testową hah!
-
megaa auto, ryk silnika w wersji amg jest niezapomniany, to auto uzależnia
wiadomo może kiedybędzie artykuł o nowy renault gt? super autko
Ostatnio edytowane przez daboo ; 03-02-2017 o 17:02
Uprawnienia umieszczania postów