Jesli auto sie sprawdzi I nie bedzie sie psulo, to conajmniej 5 lat chcielibysmy je potrzymac.
To prawda, ze braz z jasnym wnetrzem wyglada bardzo ladnie.
Nie jestem dobry w regularnej pielegnacji wnetrza, ale sie postaram w tym przypadku![]()
Piciu, na jak długo chcesz się wiązać z XC? Jeżeli to nie ma być samochód "na zawsze", to poszedłbym w jasną skórę. Regularne czyszczenie i będzie git. Nasze "stare" S60 miało beżową skórę, która jako nowa była bardzo przyjemna w dotyku i wyglądzie, gdy sprzedawaliśmy samochód miał 9 lat i skóra była trochę powycierana na fotelu kierowcy (pomimo tylko 160 kkm na blacie). Poszła do barwienia i praktycznie nie było widać różnicy z pozostałymi fotelami, które były używane dużo rzadziej - znowu wyglądała jak nowa.
A połączenie brązowego lakieru i jasnego wnętrza powinno poprawiać humor za każdym razem![]()
Jesli auto sie sprawdzi I nie bedzie sie psulo, to conajmniej 5 lat chcielibysmy je potrzymac.
To prawda, ze braz z jasnym wnetrzem wyglada bardzo ladnie.
Nie jestem dobry w regularnej pielegnacji wnetrza, ale sie postaram w tym przypadku![]()
Panowie/Panie, autko zamowione
D3 automat, Twilight brown z bezowym wnetrzem, ale czarna kierownica, dywanikami i plastikami.
Produkcja 2017, odbior jakos marzec 2017. Podobno bez BLIS byloby ok. miesiace szybciej, ale akurat na tym nam zalezy.
Dzieki jeszcze raz za wszelkie porady!
moje gratulacje, bardzo dobry wybór!
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
Gratuluję, od początku sądziłem że V60CC/XC60 będzie dla Ciebie najlepszym wyborem i myślę że będziesz naprawdę zadowolony![]()
No i super
Ile gwarancji? 2 lata?
Dzieki
2 lata w standardzie, ale dokupilismy 3ci rok gwarancji fabrycznej.
Akurat przeczytalem test dlugodystansowy XC60 'oski' z czterocylindrowym klekotem - jak nawet u Niemcow wyglada to niezle, to moze faktycznie auto dopracowali
http://www.auto-swiat.pl/uzywane/tes...ykladem/tte5fd
Piciu ile rabatu dostałeś?
Interesujesz się motoryzacją, a dodatkowo chcesz wiedzieć coś więcej w tej tematyce również pod względem przepisów prawa? Jeżeli tak, to zapoznaj się z naszym profilem na portalu społecznościowym Facebook oraz na Blogspocie, gdzie umieszczamy również testy najnowszych samochodów oraz artykuły prawne powiązane ze światem motoryzacji, ale nie tylko. Znajdziesz nas również na Instagramie oraz Youtube.
Pozdrawiamy, prawoimotoryzacja
Ponad 20% jest mozliwe (do produkcji)