Potrzebuję opony premium 255/60/R17 do SUVa. Co polecacie?
Laufenny ma mój znajomy w SUVie, mówi że są ok![]()
Potrzebuję opony premium 255/60/R17 do SUVa. Co polecacie?
LEtnie czy zimowe?
Letnie, zgodnie z tematem. Na oponeo widziałem Michelin Latitude z dobrymi opiniami, Bridgestone Dueler oraz Goodyear. Opinie podobne we wszystkich, o ile można je traktować poważnie.
Odpuść sobie Bridgestone i dodaj do listy Pirelli Scorpion Verde. Jak jak Michelin to Latitute Sport 3, innych wersji chyba nie ma sensu.
Opinie na oponeo dają jakiś pogląd, lecz polecam też stronkę tyrereviews.co.uk. Wszystkie testy w jedynym miejscu, tylko opinie z UK!
Dzięki. Czyli mówimy o tych samych Michelinach:
https://www.oponeo.pl/dane-opony/mic...26_certificate
Co jest nie tak z Bridgestone? Ogólnie opony tej marki nie są już w czołówce?
Zawsze zastanawiam się czy te opinie z oponeo są rzeczywiście pisane przez tych co kupili. Ładnie, składnie i profesjonalnie napisane jakby każdy kupujący umiał ocenić aquaplaning i inne rzeczy których ja nie rozróżniam..
Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 29-10-2017 o 14:45
Identyczna opinie co na oponeo znalazlem na co najmniej dwóch innych portalach z oponami.
A co sądzicie o Continental 4x4 Contact?
"Prawdziwy luksus zaczyna się w segmencie F."
Bridgestone to trochę taka Yokohama, niby premium ale ich opony ostatnio w testach (nie tylko tych niemieckich) - opieram się tutaj na tyrereview - robi raczej opony średniego poziomu... Wyrobili sie Driveguardem - ale tej opony nie ma w Twoim rozmiarze...