Kwestia gustu bo mi M3 sie bardzo podobaZamieszczone przez szakal
![]()
Dobrze byłoby kociaku gdybyś dorzucał źródła do swoich publikacji - choćby w celach informacyjnych![]()
Kwestia gustu bo mi M3 sie bardzo podobaZamieszczone przez szakal
![]()
I to bez dyskusyjnie.Zamieszczone przez szakal
A co do zwykłej trójki to miałem okazję ją ostatnio widywać i powiem że na żywo jest jeszcze gorsza niż na zdjęciach.
Z tym wozem będzie zapewne tak samo.??:
konto zamknięte
A włąsnie chyba dyskusyjnie, bo mi się RS4 wyjątkowo nie podobaZamieszczone przez Aston Martin Lagonda
I bez chwili zastanowienia wybrałbym nowe M3
![]()
No o gustach się nie dyskutuje. Tak poza tym jakbym zrobił sondaż wśród ludzi czy wybraliby nowe M3 czy RS4 na pewno przewaga głosów byłaby na Audi. Więc jesteś wśród nielicznych.Zamieszczone przez Dominik999
![]()
Moderatorzy w składzie Aston Martin Lagonda i Dj Brabus już zgłosili na Ciebie dożywotniego bana!Zamieszczone przez Dominik999
![]()
P.S. RS4 rządzi...
|||||||
:lol:![]()
|||||||
Ciekawe, czy pojawi się wersja CSL - winszuje: 450 kucyków, 1350 wagi?(tia :damn: ).
Popieram, w szczególności, jeśli chodzi o wersje AvantP.S. RS4 rządzi....
OT
Oj, chciałbyś Brabusie tego bana w końcu komuś założyć, co? Chciałbyś.Zamieszczone przez Dj Brabus
Już nie jednemu groziłeś. Ja sam miałbym juz ze trzy bany (dożywotnie ofkors) gdybyś swoje plany wprowadzał w życie. :lol:
Geniusz czy co ...Zamieszczone przez Dominik999
![]()
Od tego momentu staliście się celem wszystkich organizacji terrorystycznych z Hezbollah'em na czeleZamieszczone przez Dj Brabus
![]()
![]()