w nowym aś/motor jest tes komb seg. C w dieslu - Focus, i30 i megane. i30 wygrało.
Na zdjęciu Golf ma podłogę w górnej pozycji a przecież pod spodem zostaje jeszcze trochę miejsca. Moze to tez dodali? Nie wiem jak to wyglada w Focusie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
w nowym aś/motor jest tes komb seg. C w dieslu - Focus, i30 i megane. i30 wygrało.
Oj, widzę, że rozpętałem małą burzę wywodem o wielkości bagażnika w GOLFie.
Koniec końców to nie jest najważniejszy parametr przy wyborze nowego samochodu. Aż tak starzy i prorodzinny nie jestem
Ostatnio miałem okazję przejechać się 150km w GOLFie przed FL w 4 osoby. I niestety jest tam mało miejsca...
Zauważyłem też, że w cenie nowego GOLFa, można mieć albo używanego PASSATa 1.8tsi albo nówkę OCTAVIĘ przed FL i chyba to będzie kierunek, który obiorę.
Ważniejsze od dodatków i elektronicznych gadżetów jest dla mnie moc. Jak się trafi jakieś fajne demo PASSATa to kupuje PASSATa. jak nie to w październiku otwieram otomoto i szukam Octavii w ładnym kolorze.
Samochody większe, mocniejsze i chyba rozsądniejsze niż golf za 100tys. zł.
Temat chyba można zamknąć bo boję się, że za chwilę pojawię się negatywne opinie na temat 1.8tsi
Pozdrawiam
Jako świeży użytkownik VW Passata B8 dzięki za wszystkie porady. w weekend zakłądam temat o samochodzie, może w przyszłości ktoś skorzysta z moich spostrzeżeń.