Nabij klimę, to kosztuje z 80zł a podniesie sprzedawalność samochodu kilkukrotnie
Czołem.
Z uwagi na nową pracę podjąłem decyzję o sprzedaży jednego z dwóch samochodów. Jako że Peżot jest nie do ruszenia, pod młotek idzie Syfik.
Wszystkie szczegóły wraz z opisem znajdziecie tutaj:
OTOMOTO
Cena wywoławcza to 5,900 PLN, oczywiście do negocjacji. Dla forumowiczów zaaplikuję jeszcze jakiś wewnętrzny rabat.![]()
Nabij klimę, to kosztuje z 80zł a podniesie sprzedawalność samochodu kilkukrotnie
Jakby trzeba było tylko dobić, to pewnie by dobił.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
Podbijam z aktualizacją: OC przedłużone do 28 listopada 2018, przy okazji cena 400 zł w dół.
W kwestii klimatyzacji - kompresor chodzi, ale nie chłodzi. Być może jest po prostu do nabicia, a może są jakieś nieszczelności. Syfik był używany tylko w mieście, klima nie była jakoś uberpotrzebna, więc się tym nie zajmowaliśmy. Od posiadania klimy mam Puga.![]()
To jeżeli nie chłodzi, to kompresor też nie jest załączany bo go momentalnie wyłącza czujnik z uwagi na brak czynnika. A jeżeli nie była używana przez rok czy dwa i stoi bez czynnika, to w zasadzie robota na co najmniej 1000zł, trzeba zmienić osuszacz i nie wiadomo co z resztą. To tak bardziej informacyjnie piszę dla Ciebie.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]