Ułożenie tablicy rejestracyjnej jakoś mi nie leży. Jeśli będzie pomiędzy wydechami będzie za nisko i tył będzie "bułowaty" jak w GLC. Chyba że to zdjęcie z wyjątkowo niekorzystnej pod tym względem perspektywy..
Zapraszam do dyskusji na temat newsa: Czy to jest nowe Porsche 911 992?
Fotogaleria:
![]()
#drivetastefully
Ułożenie tablicy rejestracyjnej jakoś mi nie leży. Jeśli będzie pomiędzy wydechami będzie za nisko i tył będzie "bułowaty" jak w GLC. Chyba że to zdjęcie z wyjątkowo niekorzystnej pod tym względem perspektywy..
''To, że nikt się nie skarży, nie znaczy, że wszystkie spadochrony były dobre''
Owszem 911 jakby nie patrzeć strasznie się opatrzyła. To fajne wozy, ale na ich niekorzyść działa historia. Bo teraz to taki Mercedes S Coupe raczej się z tego auta zrobił a jeszcze za czasów 993 to był bardziej sport aniżeli luksus.
Rzeczywiście ta 911 trochę się spasła, wygląda to dość słabo.
No, to porównanie do S Coupe to akurat gruba przesada - może i w kolejnych generacjach 911 nabiera nieco luksusowego charakteru, ale dalej jest to w 100% auto sportowe, a jako GT3 wręcz torowe. Myślę, że ciężko zrobić okrążenie Nurburgringu i nie być wyprzedzonym przez 911, których jeżdzi tam mnóstwo i to głównie tych chłodzonych cieczą (993 i starszych pewnie do takiej jazdy szkoda, a i osiągi z półki dzisiejszych hot-hatchy).
Co do samego zdjęcia - zgodzę się, że zderzak wygląda ciężko, ale same lampy i pas między nimi są całkiem ok jak dla mnie. Zobaczymy po oficjalnej premierze.