Nie wiem czy ten stary nie jest ładniejszy. Tutaj mamy do czynienia z ewolucją, rewolucji żadnej nie widzę.
Zapraszam Was do dyskusji na temat pierwszej jazdy nowym Audi A7 Sportback 50 TDI Quattro.
Fotogaleria: 48 zdjęć
![]()
#drivetastefully
Nie wiem czy ten stary nie jest ładniejszy. Tutaj mamy do czynienia z ewolucją, rewolucji żadnej nie widzę.
Były:
(1.) Fiat 126 elx (NGI 9F82) 00', (2.) Fiat Uno 0.9 + LPG (NGI C858 ) 07', (3.) Opel Astra G Caravan 1.6 + LPG (NGI 04777) 99' , (4.) Fiat Panda 1.1 + LPG (NGI 4L32) 07' , (5.) Fiat Grande Punto 1.4 8v + LPG (N0 SORRY) 08', (6.) Honda Accord 2.0 benzyna (NO 9999C) 09', (7.) Alfa Romeo Giulietta 1.4 Turbo Benzina MA 170 TCT + LPG (N0 DAWAJ) 12'
Są:
Piaggio MP-3 400 (NOL 6Y06)
Renault Scenic II phII 2.0 136 KM + LPG (N0 NSENS)
Fuj, to nowe A7 jest okropne. Wygląda dużo gorzej niż poprzednia generacja. Nowe A6 to znacznie ciekawsza propozycja!
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
co tam jest napisane na boku tego białego? Jaki celebryta to znowu firmuje?
edit: ok, sorry, wiedze, że to dealer. Strasznie nieczytelne
Wreszcie A7 jakoś wygląda, poprzednia generacja wyglądała z tyłu tragicznie, przez te jej "smutne" światła.
Dla mnie wygląd i wnętrze na plus za wyjątkiem pupy - tył poprzednika wygląda mniej kiczowato, spoiler jest ostrzej zarysowany, "smutne" światła przypominają oczy mafiozo z Sycylii, który właśnie sprzątnął konkurenta bez mrugnięcia okiem.Mimo to, auto nie robi już takiego wrażenia jak przy debiucie I generacji, gdyż się opatrzyło. Nadal jednak z niemieckiej trójki wybrałbym A7 ponad CLSem i 6 GranCoupe.
Pozdrawiam,
Tomek
Przy bezpośrednim porównaniu widać jak bardzo ładniejsza jest nowa generacja. Powinno to zamknąć usta sceptykom.
No właśnie nie do końca mi się ta nowa podoba, ok, poprzednik się opatrzył i przy tej nowej wygląda lekko staro ale nowe nie robi WoW.
Taki droższy VW Arteon dla snobów....