-
Przepychanka małych dzieci
Jakbyś zagłębił się w temat jednostki 1.6 Puretech to byś wiedział, że to jest zupełnie inny motor niż THP gdzie większość części jest zupełnie nowa i wyeliminowano cześniejsze problemy, ale lepiej stękać na forum i wywoływać gównoburzę
-
Liczyłem, że jako forumowy "ekspert" od wszelakich silników uświadomisz nas tutaj i zamieścisz stosownego linka, pod jakim szczegółowo zapoznamy się wszyscy punkt po punkcie jakież to zmiany wprowadzono w najnowszej flagowej jednostce koncernu PSA o pojemności 1.6l, której nazwa jest zupełnie inna niż THP...
-
Nie chce mi się - Internet jest dostępny dla każdego, skoro wyglaszasz stanowczym tonem swoje opinie to U CIEBIE powinny być one poparte przynajmniej wiedza, bo argumentacji nie uswiadczy się w twoim wypadku. Także google i czytamy o 1.6 Puretech po zrobionych lekcjach
-
Nie chce Ci się bo oczywiście nie masz żadnych informacji, a wieści o "nowym silniku" to raczej od katechetki na lekcji religii w gimnazjum... 
Wracając do meritum - mogę się założyć, że największa zmiana dotyczy nazwy, a choćby rozrząd jak był na łańcuchu tak jest nadal...
Uprawnienia umieszczania postów