Co to za płyta wiórowa w bagażniku??![]()
Sprzedaje auto mamy. Wszelkie informacje są w ogłoszeniu na olx. 100200 km przebiegu, zadbany i serwisowany. Z czystym sumieniem mogę polecić ten samochód każdemu.
Cena to 69000 zł do niewielkiej negocjacji. Nie ma faktury VAT.
https://www.olx.pl/oferta/audi-q5-2-...tml#4e6080762f
W razie pytań nr tel. do mnie 605683484
Co to za płyta wiórowa w bagażniku??![]()
Widać na tym samym zdjęciu że auto ma kratkę - jak widać Audi zamontowało wersję bardzo PREMIUM tej kratki ;-)
Właśnie jak to Driv3r wspomniał jest to wariacja vaga w temacie kratki premium. Stalowa płyta za siedzeniami od strony bagażnika została pokryta bliżej nieokreśloną wykładziną w odcieniu beżu![]()
Pewnie OSB premium :-) z casto. Ja dziękuję, że takie coś się odwala jeszcze. Przecież tapicer obije/oklei taka płytę za 100 - 200zł. Osobiście gdybym takie coś widział sam bym to okleił.
Buzzer żarty żartami ale tam jest na prawde tapicerka a nie żadne osb![]()
Tak, nie widać? Tapicerka jest podobna do takich wykładzin podłogowych typu bieżnik.
Jak mi teraz powiedziałeś i się przyjrzałem to faktycznie - widać że to wykładzina. Mimo wszystko lipę ktoś odstawił. Machnąć to szarą/czarną wykładziną.
Też myślałem, że to płyta wiórowa.
A nie można po prostu zdemontować tej kratki?
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06