bierz! B5 po lifcie na świni! sołtysem zostajesz z automaty, obecny abdykuje i będzie pokłony bił przed Tobą![]()
Czesc
Panowie warto się tym zainteresować czy nie ?
Co myślicie ?
https://www.olx.pl/oferta/passat-b5-...d13bc;promoted
Pozdro![]()
bierz! B5 po lifcie na świni! sołtysem zostajesz z automaty, obecny abdykuje i będzie pokłony bił przed Tobą![]()
zastawia mnie po co takie chamskie komentarze? czy to że kogoś nie stać na nowy samochód z salonu jest dostatecznym powodem żeby go wykpić? Ja rozumiem że jesteś z Warszawy, rozumiem że stać Cię na nowego kompaktowego Peugeota (wow, cóż za wyczyn) ale gwarantuję Ci że na tego twojego Peugeota wiele osób patrzy z politowaniem.
chamskie? ten komentarz daleki jest od chamskiego.
a Twoja dedukcja jest co najmniej kretyńska - gdzie napisałem, że go nie stać na nowy i tak dalej?
poza tym... mieszkam na wsi pod W-wą.
ale próbuj dalej![]()
jeśli masz taki przedział cenowy - można spróbować. ale regulator masz do wymiany i mechanizm szyby, dodaj do tego ew. zatajone usterki - to niestety częsta praktyka - weź na poprawkę też typowe bolączki tego modelu (każdy model ma jakieś swoje typowe usterki po czasie) i dopiero po przekalkulowaniu tych czynników podejmij ostateczną decyzję. I po jeździe próbnej![]()