Ceny windują też normy spalania i emisji, dostosowanie do nich mniejszych aut jest drogie (dlatego te najmniejsze znikają z rynku).
Tylko że dziwnym trafem Amerykanie nie cudują tak z normami i mają auta w cholerę tańsze...
Tapatalk @ Galaxy S9
Więcej - ich pojebane 6.2 V8 z kompresorem spełnia europejskie normy emisji !
Zawsze mieli auta tańsze, bez względu na jakiekolwiek normy.
Pseudodziennikarzyny z autobilda znowu się zbłaźnili i specjalnie zeobuki taki tekst, który jest ukierunkowany na wynajdywanie na siłę jego wad, gdzie tak naprawdę przez cały test jedyną wadą jest... mało miejsca dla pasażerów tylnej kanapy o wzroście powyżej 185cm. Nie wiem czy ta gazetka nie powinna być w dziale kabaretu i satyry? Tak naprawdę człowiek inteligentny po tym teście widzi, że Cliówka zjadła całkowicie konkurencję.
Też czytałem te wypociny... Szkoda kadmsy na tą prasę wiec czytałem w sklepie... Za materiały clio też dostało najnizsza notę to ciekwe co ma takiego polo.... Twarde boczki drzwioiwe i kawałek miekkiej deski...
Ma sa kra
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Ich szmatławiec wyznaje zasadę wszystkie chwyty dozwolone, przecież VAG to ich główny sponsor więc nie mogą sobie pozwolić w tym wypadku na pisanie prawdy, ze Renault wyprzedziło VW. W dodatku błędy techniczne jak poj. bagażnika gdzis podaja 340l zamiast 391. Nawet mój znajomy, który jeździ VW i nie przepada za francuzami wysmial to porównanie. Już dawno tak się nie zbłaźnili.
Nie wiem jak w Polo, ale jechałem tydzień temu T-rockiem z wypożyczalni i czułem się środku jak w muzeum motoryzacji. Ten sam, oklepany do bólu od lat, nudny środek.
Tapatalk @ Galaxy S9