Oj się jeden obruszył widzę. Po co ma mi być ten link do testu Stingera? PO kilku interakcjach z Ceedem 1; Ceedem 2 i którymś tam Picanto uważam że KIA nadal jest na poziomie podobnym gdy flagowymi modelami były Shuma i Pride. Dzisiaj jest tylko drożej. Lepiej jest może tylko pod względem zabezpieczenia antykorozyjnego - już nie trzeba się martwić o to że kupiony przed zimą używany egzemplarz ulegnie biodegradacji do kwietnia...
Wracając do Clio - byłem dzisiaj w salonie Zdunek w Gdańsku obczaić. Niestety wnętrze wcale nie jest z miękkich materiałów ! Górna część drzwi i góra deski rozdzielczej są twarde jak cholera. Do tego uboga wersja stojąca w salonie miała klasyczne zegary które wyglądały po prostu paskudnie... Sytuacji nie ratował mały tablet do infotainmentu. Dobrze wykończone są tylko droższe wersje?? Nie podoba mi się takie coś

Chyba sobie jednak ten samochód odpuszczę. Szkoda bo miał potencjał na lidera segmentu, ale przez takie akcje z wnętrzem i debilną politykę konfiguracji gamy silnikowej szansa została zmarnowana.