Ale skąd masz dane które o tym mówią ?? Bo wg mnie najwięcej sprzedanych patrząc po Allegro/otomoto to 1.2 16v i 0.9 TCE![]()
Moja wypowiedź mowi jasno co jest bledem - nie silniki, a wciskanie ludziom na sile automatycznej skrzyni w standardzie bez opcji wyboru, a tak się sklada, ze sprzedaż Clio z motorem 1,2 byla wyzsza jak wprowadzili manual i znow robia ten blad, ze skrzyni recznej w ogole nie oferują. Obudza się za dwa lata jak przy Clio IV.
Jak dbasz o swój samochód, tak dbasz o swoją żonę.
Ale skąd masz dane które o tym mówią ?? Bo wg mnie najwięcej sprzedanych patrząc po Allegro/otomoto to 1.2 16v i 0.9 TCE![]()
Ceny są śmiesznie niskie. 100-konny R.S. Line nie przeraża ceną jak GT Line od Peugeota i widać, że Renault bardzo chce utrzymać pozycję lidera segmentu. Będzie hit i to megahit.
Dokładnie nic dodać nic ująć![]()
Ktoś tu chyba czekał, aż Peugeot i Opel opublikują cenniki.![]()
Istnieje spora szansa, że ten cennik jest lekko nieoficjalny - dostaliśmy go od naszego czytelnika. Jak się jednak okazuje Renault cały czas negocjuje ceny z centralną i te dane nie powinny ujrzeć światła dziennego. Macie więc pogląd na to, jak wycenione będzie Clio, ale istnieje spora szansa, że te kwoty mogą się lekko zmienić.
#drivetastefully
To nie możecie tego napisać? News brzmi tak, jakby to była oficjalna informacja. Trochę to robienie czytelników w balona. Jesteście poważnym portalem motoryzacyjnym czy serwisem plotkarskim?![]()
Bo cenniki często wypływają bokiem i po chwili się potwierdzają. Nie ma co robić afery jak raz się tak nie stało
ZEN TCe 100 z ledami na 53k brzmi dość nieprawdopodobnie![]()
Nie no luzik, bynajmniej nie chodzi mi o robienie afery.![]()