Mimo wszystko 17tki nie będą takie drogie a wg mnie ekran 7 cali będzie wystarczający który w zen już jest w standardzieA ledy mają ten sam układ wewnętrzny a różni się dziennymi dookoła które są po prostu zubożone.
Te LEDy w Life i w Zen to są niby full ale widać że to wersja Basic tego oświetlenia, w Intens i RS Line widać inny układ tych LEDów (już mniej budżetowy). Widać też, że Intens i RS Line nie mają 17 calowych felg w standardzie i tego dużego ekranu, więc jeszcze do tych cen dojdzie z 5tys za te opcje
Mimo wszystko 17tki nie będą takie drogie a wg mnie ekran 7 cali będzie wystarczający który w zen już jest w standardzieA ledy mają ten sam układ wewnętrzny a różni się dziennymi dookoła które są po prostu zubożone.
To pchanie na siłę dwusprzęgłówek w jedynej sensownej wersji silnikowej powoli staje się tradycją dla Clio.... A szkoda bo sam samochód zapowiada się bardzo ciekawie.
W jednej sensownej, joker weź ty zejdz czasami na ziemię i zobacz jakie wersje aut są najczęściej sprzedawane![]()
Dla mnie jedynej sensowniej, a że ludziom wystarcza 70Km toczydło to inna sprawa...
Samochód do miasta - ma jeździć w przedziale 0 - 90km/h.
130 KM to absolutne minimum dla przedstawicieli handlowych![]()
Nie. PH jest najszybszy nawet w Fabii 1.0 MPI 60
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk