Wygląda na to, że ktoś chcę się włamać na twoje konto albo poprostu się bawi. Komuś chyba się nudzi. :damn:
Przepraszam za temat ale cos dziwnego się dzieje z moim kontem...
Co 5 minut na maila dostaje taką wiadomość:
Co się dzieje??Kod:Witaj renówa Otrzymujesz ten email ponieważ Ty (albo ktoś podający się za Ciebie) poprosił o nowe hasło dla Twojego konta na Forum autoGALERIA.pl. Jeżeli nie prosiłeś o ten email zignoruj go, a jeśli otrzymasz go ponownie skontaktuj się z administratorem forum. Aby skorzystać z nowego hasła musisz je aktywować. Aby to zrobić kliknij odnośnik poniżej.
Wygląda na to, że ktoś chcę się włamać na twoje konto albo poprostu się bawi. Komuś chyba się nudzi. :damn:
No wkurzające to jest, znowu musialem zalogować się z innym hasłem...Zamieszczone przez szakal
:damn:
Instrukcja w mailu jest wystarczająca, należy go zignorować. renówa Ciebie proszę o wysłanie otrzymanego maila na adres redakcja@autogaleria.pl
juz wysłałem dobrze że można to zignorować
EDIT
już sie uspokoił, pewnie się mu znudziło
Ktoś po prostu bawił się funkcją "zapomniałem hasła".
konto zamknięte
Też dostałem takiego maila :
Witaj 307_big_fan
Otrzymujesz ten email ponieważ Ty (albo ktoś podający się za Ciebie) poprosił o nowe hasło dla Twojego konta na Forum autoGALERIA.pl. Jeżeli nie prosiłeś o ten email zignoruj go, a jeśli otrzymasz go ponownie skontaktuj się z administratorem forum.
Aby skorzystać z nowego hasła musisz je aktywować. Aby to zrobić kliknij odnośnik poniżej.
http://www.autogaleria.pl/forum/prof...ey=b8db9745bc5
Gdy to zrobisz będziesz mógł się logować korzystając z hasła:
Hasło: ***********
Możesz oczywiście zmienić to hasło w swoim profilu. Jeżeli będziesz miał problemy skontaktuj się z administratorem forum.
--
Forum autoGALERIA.pl
www.szymonp.digart.pl- kilka moich zdjęć![]()
Nie widzę sensu zakładania nowego topicu, ponieważ tytuł tego doskonale odzwierciedla to, co chcę napisać.
Dziś w godzinach popołudniowych (tuż po 14) po kliknięciu w link "Zobacz posty od ostatniej wizyty" zamiast przenieść mnie na stronę z nowymi postami przenosiło mnie... na stronę główną AutoGalerii.I tak kilkukrotie. Po ponownej próbie mającej miejsce jakieś 30 minut po serii tych tajemniczych incydentów wszystko już grało. Strange...
Najwyraźniej skrypt po prostu przenosił cię na główną domenę, tak jakby tryby plików php nie chciały w ogóle działać.
konto zamknięte
Być może, ale link po przeniesieniu był ciągle forumowy (z ID sesji i tak dalej) a nie autogaleria.pl. Takich cudów jeszcze na forach nie widziałem.![]()
Ostatnio edytowane przez Ecnelis ; 15-01-2008 o 02:09