Forum motoryzacyjne | autoGALERIA.pl

Wątek: Zmiany i problemy na forum

  1. #751
    Awatar Buzzer
    Dołączył
    12/2008
    Skąd
    Poznań
    Posty
    3,078
    Auto
    Mondek MK4

    Domyślnie

    U mnie codziennie udaje się wejść, ale czasami kilka razy trzeba próbować. Dostawca nie ma znaczenia, bo z 3 różnych miejsc próbowałem.

  2. #752
    Awatar hondacbr11
    Dołączył
    03/2010
    Skąd
    Jastrzębie Zdrój
    Posty
    2,201
    Auto
    Laguna II GrandTour 2.0 16v Turbo

    Domyślnie

    Tragedia ostatnio...

  3. #753
    redaktor autoGALERII Awatar Seth
    Dołączył
    04/2004
    Skąd
    Wawa: WI, WN, WPI
    Posty
    17,957
    Auto
    A4 2.0 TFSI Q

    Domyślnie

    Bo niestety. Mamy problemy z serwerem. Tyle ile jestesmy w stanie to robimy zeby cos dzialalo. Ale sa problemy nawet z tym zeby dodac gotowe materiały:/
    Jest: Audi A4 2.0 TFSI Quattro '17, Débris bon marché
    Były: Ford Granada 2.0 LX '79, Ford Sierra 1.8 LX '89, Lancia Delta 2.0 GT '93, Ford Escort Turnier 1.8TD Ghia '95, Lancia Lybra SW 2.0 LX '01, Fiat Stilo MW 1.9 JTD '04, Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance '14

  4. #754
    Redaktor naczelny Awatar MCL
    Dołączył
    04/2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    555,821
    Auto
    Renault Clio IV 1.2 75 KM, BMW E60 525d

    Domyślnie

    Od wczoraj nie powinno już być problemów - wirus na serwerze zatrzymał nas na kilka dobrych dni. Działaliśmy na tyle, na ile pozwalały nam nasze możliwości. Niestety cała akcja naprawcza stała po stronie hostingu, więc mogliśmy jedynie ponaglać działające przy tym osoby.
    #drivetastefully

  5. #755
    Awatar Credt
    Dołączył
    12/2006
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    2,851
    Auto
    406 Coupe V6

    Domyślnie

    Rzeczywiście widać poprawę. Strona i forum ładują się szybko i to pomimo popołudniowej godziny.
    Dzięki zatem za ponaglanie "góry".

  6. #756

    Domyślnie

    Wczoraj po południu znowu strona muliła..

  7. #757
    Awatar Buzzer
    Dołączył
    12/2008
    Skąd
    Poznań
    Posty
    3,078
    Auto
    Mondek MK4

    Domyślnie

    No i jak wchodze na AG przez smartfona to czasami włącza się jakiś szajs - telefon buczy wibracją i odpala się strona, która namawia mnie do zainstalowania jakiegoś antywira - pewnie coś jeszcze leży na serwerze.

  8. #758
    redaktor autoGALERII Awatar Seth
    Dołączył
    04/2004
    Skąd
    Wawa: WI, WN, WPI
    Posty
    17,957
    Auto
    A4 2.0 TFSI Q

    Domyślnie

    Też tak miałem... Przy różnych stronach. Sprawdz telefon
    Jest: Audi A4 2.0 TFSI Quattro '17, Débris bon marché
    Były: Ford Granada 2.0 LX '79, Ford Sierra 1.8 LX '89, Lancia Delta 2.0 GT '93, Ford Escort Turnier 1.8TD Ghia '95, Lancia Lybra SW 2.0 LX '01, Fiat Stilo MW 1.9 JTD '04, Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance '14

  9. #759
    Redaktor naczelny Awatar MCL
    Dołączył
    04/2010
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    555,821
    Auto
    Renault Clio IV 1.2 75 KM, BMW E60 525d

    Domyślnie

    To samo u mnie, miałem taki problem na poprzednim telefonie. Polecam instalację antywirusa na smartfonie - malware teraz włazi z każdej strony.

    A co do popołudniowego mulenia - zgłosiliśmy to już do naszego administratora. Temat monitorowany Przepraszamy za utrudnienia!
    #drivetastefully

  10. #760
    Awatar dżony
    Dołączył
    07/2007
    Skąd
    TSA
    Posty
    3,869
    Auto
    Peugeot 407 SW

    Domyślnie

    Też macie problem z wejściem na stronę?

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •