No w rodzinie wszyscy od zawsze jeżdżą renault![]()
No w rodzinie wszyscy od zawsze jeżdżą renault![]()
Manual. Cennikowo ta konfiguracja wychodziła 82k. 10k rabatu do końca mca jest od importera, dealer dorzucił jeszcze 4k plus ubezpieczenie. Ewidentnie czyszczą place przed premiera nowej generacji. Konkurencja bez szans, Stonic czy Arona w tych pieniądzach mają manualna klimę i silniki koło 100km. Jedynie C3 aircross i 2008 wychodzą podobnie, ale biedniej i 3cyl 110km
oooo
już wiem gdzie Ojca wyślę!
Ciekawostka. Rodzice mogliby już odebrać auto, ale nie mogą go zarejestrować, bo homologacja na Captura I gen była do końca sierpnia i Renault Polska zaspało i dopiero teraz ogarniają papierytrochę śmiesznie, bo tata chciał odebrać auto w sierpniu ale handlowiec uprosił żeby odebrać we wrześniu bo plan na sierpień mają zrobiony
negocjacje co do zadośćuczynienia trwaja
to norma w tym roku z homologacjami.
kolega kupował nowe baleno i było dokładnie to samo.
najelpsze, ze kupil w tym salonie przy importerze.........
https://ibb.co/RvMfs7Y
No i dziś odebrany
ładne autko, jeździłbym.
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
No zobaczymy jak się będzie to 1.3 tce sprawdzać. Ja osobiście byłem trochę sceptyczny bo i 1.4tce i 1.2tce nie okazały się jakoś specjalnie bezawaryjne. No ale przedłużona gwarancja i miejmy nadzieję, że będzie bezawaryjny![]()