Masz jakiś link do tego co kupiłeś? Kupiłbym coś takiego bo nie mam BT w Golfie do Spotify, a podłączanie aux męczące.
tylko temu to będzie też służyło![]()
obecnie jak np. wyjeżdżam rano, to jadę bez audio - przed 6 praktycznie wszędzie puszczają jakieś polskie "piosenki" "artystów" o których nikt jeszcze nie słyszał (a biorąc pod uwagę ich "dzieła" to nigdy nie usłyszy).
Masz jakiś link do tego co kupiłeś? Kupiłbym coś takiego bo nie mam BT w Golfie do Spotify, a podłączanie aux męczące.
Kompleksowe inspekcje samochodów używanych na terenie województwa małopolskiego, podkarpackiego i świętokrzyskiego. Historia serwisowa wszystkich marek. Zapraszam do kontaktu: [email protected]
sprzedawca MPX_PL na alledrogo.
nazywa się*to "zmieniarka mp3 bluetooth" czy jakoś tak. nie mam linka, bo typ jest z polecenia i kontakt mam przez messenger.
Czekam kiedy Ci się znudzi użeranie z ponad pełnoletnim samochodem .... Daję Ci jeszcze 6 miesięcy. Mnie mój W124 (według urban legends pancerny) prawie wykończył finansowo i psychicznie. Z tym będzie podobnie wcześniej czy później. Obstawiam że wcześniej.
chyba się mylisz.
blachę zrobię na wiosnę i mam ogarnięte wszystko.
oczywiście, zawsze coś się*może popsuć, nawet liczę, że padnie silnik bo wtedy wjedzie tam 4.6 z Alpina - reszta gratów jest identyczna.
chyba o tym pisałem już.
a co zamiast e39 za jakieś względnie rozsądne pieniądze? do głowy przychodzi mi tylko Stinger V6.
To zależy za jakie auto.
Stinger V6 za 250k brzmi dla mnie w miarę rozsądnie.
Passat BiTDI za 250k brzmi dla mnie nierozsądnie.
To niby zupełnie inne auto, ale dla mnie rozsądnie brzmi w tej chwili np. Touareg 3.0 TFSI (nawet nie wiedziałem, że taki silnik jest w ofercie, a tu proszę!), który z tym silnikiem startuje z okolic 275k i jak dla mnie jest chyba najlepiej wycenionym VW (choć pewnie rozsądniej jednak kupić diesela).
Teraz już nie kupisz, ale moja 340i ma z E39 w sumie wiele wspólnego, a kosztowała mnie wyraźnie poniżej tych 250k i to z kompletem dodatkowych kół, fotelikiem, promo leasingiem, ubezpieczeniem na rok w cenie, pakietami serwisowymi itp.
A nawet jak teraz patrzę, to M340i jakoś cenowo też nie odleciało, choć jednak jest wyraźnie drożej (pytanie, ile się będzie dało urwać, np. na koniec roku).
A to nie lepiej jakis plug-in za taki szmalec?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Zależy czego oczekujesz od auta. Jak chcesz mieć większy silnik (6 cylindrów i więcej), to niestety pluginów za bardzo jeszcze nie ma (a te co są to albo segment F, albo duże SUVy), choć takie potencjalne 345e, czy 545e Touring byłyby świetną opcją i pewnie kiedyś się pojawią. Mnie pluginy kupują i może kiedyś jakiegoś sobie sprawię, ale najpierw trzeba zorganizować sobie gniazdko w garażu. No i pewnie przez pierwsze lata będą z nimi większe czy mniejsze problemy (tak, jak choćby w początkach downsizingu), więc też chyba lepiej poczekać aż producenci opanują temat.