-
To i tu sobie napiszę.
Poleciała kolejna rzecz: przekładnia kierownicza ciekła, rozrząd zrobiłem i suma kosztów zamyka się w okolicach 7200 PLN.
Przestałem używać klimatyzacji i ostatni zbiornik zwrócił spalanie 5,6 l / 100 km (cykl mieszany, spokojny - mam chwilowy nadmiar punktów, auto połowę dystansu załadowane jeździ).
Wkrótce auto idzie "dalej" a ja się przesiadam w coś innego
-
No to auto poszło dalej
Temat można zostawić otwarty, co jakiś czas wrzucę info jak się auto sprawuje względem eksploatacji typowo roboczej - czyli jeździ non stop załadowane pod nogą pracowników.
-
A to komuś znajomemu spusciles?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
-
Nie, wewnątrz firmy zostało.
-
To nie poszło dalej skoro zostało w firmie ;b
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
-
-
Kup rzesz wreszcie dla siebie coś fajnego a nie albo dostawcza okazja za 3k albo zdezelowana bawaria
-
Zdezelowana bawaria jest zdecydowanie jednym z ciekawszych i fajniejszych aut które miałem do tej pory / którymi jeździłem.
Ponieważ jednak coś tam niedomaga to przesiadłem się do 308-mki i... no dramat. Poza reflektorami które świecą o wiele lepiej (w BMW nadal nie zregenerwalem ich) to Pug przegrywa pod każdym względem.
A dla siebie odbieram auto w piątek lub w przyszłym tygodniu i w swojej kategorii jako daily można napisać że jest wyróżniające się na tle konkurencji.
-
Obstawiam Peugeot Expert.
-
Nie expert
Uprawnienia umieszczania postów