A nie lepiej jakiś Disqus?
Tapatalk @ Galaxy S9
Właśnie o tym napisałem - z RSS zaciąga tematy, a nie wpisy. Zmienimy. A za pochwały dziękujemy, choć wciąż widzimy wiele rzeczy do poprawy.
Wymaga to przebudowania całej grafiki. Spróbujemy jakoś to podrasować
Jutro powinien wrócić moduł komentarzy z wykorzystaniem Facebooka.
#drivetastefully
Trochę jeszcze RWD kuleje, kolejna faza to pooglądanie strony na różnych rozmiarach ekranów - np. na iPadzie są brzydkie wpadki wyrównania pionowego w górnej belce![]()
Niestety awaria serwera wszystko nam rozwaliła. Ale pracujemy
@vonski - Disqus był u nas przez 4 lata i w ogóle się nie przyjął.
#drivetastefully
Ale ja trafiłem do Was właśnie dzięki niemuDisqus był u nas przez 4 lata i w ogóle się nie przyjął.a z tego co obserwowałem to z komentarzami przez twarzaka również też szału nie ma.
Po prostu u Was jest zwyczaj komentowania na forum (co też ma swoje zalety).
Tylko że czasami jest to trudne bo np. na stronie głównej jest fajny felieton o parkowaniu ale nie mogę się do niego odnieść bo nie ma wątku (lub go nie mogę znaleźć). Dla tego tak ważne jest to przekierowanie i łatwość dostępu do niego.
Dbajcie o dyskusje: prowokujcie je, podtrzymujcie itd a wszystko będzie dobrze (i melisa będzie niepotrzebna)
Wiecie przecież że artykuł, nawet najlepszy czyta się raz a dyskusję o nim otwiera się wielokrotnie, choćby po to żeby zobaczyć czy ktoś czegoś ciekawego nie dopisał.
Skoro nie można wstawiać do tego modułu co najmniej 10 ostatnich wątków do może zostawcie te trzy (najciekawsze Waszym zdaniem) a zróbcie tak by były one (te 10) widoczne zaraz po przejściu na forum, jeszcze przed "spisem treści" ?
Wyrażając swoje opinie nawet nie staram się być obiektywny
Wątek zaraz dorzucimy. Musieliśmy rozdzielić pracę nad stroną i forum na dwie części, bo po prostu nie starcza nam mocy przerobowych na ogarnięcie wszystkiego za jednym zamachem. Forum też czeka duża metamorfoza i zmiana na lepsze.
A wątki uporządkujemy i ogarniemy
#drivetastefully
Tylko nie daj Boże tapatalka nie zepsujcie przy okazji...
Tapatalk @ Galaxy S9
Ktoś już pisał, że jeśli kontrolka/panel forum będą małe/nieczytelne to uśmiercicie forum lub znacznie ograniczycie jego użyteczność. Była by to wielka szkoda. Gdzie ja będę hejtować VAGa :-). Wywalą mnie z renówki i peżota i citroena.
Na androidzie coś nie bardzo działa wyszukiwarka testów po marce...
A akurat chciałem sobie poczytać testy seata Leona...
Adam ale nie martw się ! właśnie Apple wypuścił nowego Iphone'a![]()