Ten samochód jest tak okrutnie brzydki, że właściciel podczas jazdy powinien banknoty przez okno wyrzucać, w ramach rekompensaty za szkody moralne wyrządzone osobom postronnym.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
@MCL - teraz napisz to na francuskie.pl![]()
Ten samochód jest tak okrutnie brzydki, że właściciel podczas jazdy powinien banknoty przez okno wyrzucać, w ramach rekompensaty za szkody moralne wyrządzone osobom postronnym.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
To auto nie jest dramatycznie złe, po prostu rynek aut już jest tak nasycony, że musi być na serio dobre żeby się przebić.
O cenie nie ma co wspominać, bo Audi i tak to przebija :-)
Historia: Fiat Tipo S 1.4 8V '95 -> Renault Laguna Grandtour RN 1.8 8V '96 -> Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V '06
Nie Ty jeden...
Samochód ten miał być awangardowy a wyszedł brzydki, pisałem już to gdzieś że teraz nowa moda jest kiedyś się wołgą straszyło teraz można straszyć DC3 Crossback... Przekombinowane do granic możliwości, po wielu testach widać że nie przemyślane praktycznie wcale (problemy z obsługą, z ustawieniem nawiewów klimy itp)
Cena kosmiczna, silniki śmieszne. Cóż powiedzieć... szczerze to ja nawet zapominam ostatnimi czasy o tym że istnieje coś takiego jak DS...
Droga i brzydka zabawka. Nie dziwię się, że się słabo sprzedaje. Na rynku mamy już nowego Juke'a co prawda z jednym silnikiem, ale w cenie 2x niższej, a za chwilę dojdzie Captur, który zapewne zamknie się w okolicach 100 tys za 155 konną wersję. Dla kogo w takim razie jest ten DS? Ani to ładne, ani praktyczne, ani premium.
Chyba jeszcze nigdy forumowicze nie byli tak zgodni w ocenie testowanego auta, ten DS jest po prostu beznadziejny![]()
Pozdrawiam,
Tomek
zawsze kibicowałem Citroenowi, ale to co tutaj odwalili to jest po prostu koszmarchyba tylko Chiny to kupują. Dla mnie to droga tragedia pod każdym względem.